Najnovije vesti

KRENUO U BANKU, A ONDA POSLAO ČUDNU PORUKU I  NESTAO Otac Časlava Živojinovića (24) POTPUNO SLOMLJEN, drugovi otkrivaju šta se dešavalo pre nego što mu se IZGUBIO SVAKI TRAG!
Foto: Printscreen Facebook

potraga još traje

KRENUO U BANKU, A ONDA POSLAO ČUDNU PORUKU I NESTAO Otac Časlava Živojinovića (24) POTPUNO SLOMLJEN, drugovi otkrivaju šta se dešavalo pre nego što mu se IZGUBIO SVAKI TRAG!

Crna Hronika

Časlav Živojinović (24) iz okoline Smedereva nestao je bez traga u utorak 29. oktobra nakon što je svojoj porodici rekao da ide u banku i od tada mu se gubi trag.

U međuvremenu je poslao zabrinjavajuću poruku drugu u kojoj ga moli da mu čuva oca i brata. Njegova drugarica kaže da to nije uobičajen za njega i da je danima pre nestanka bio dobro raspoložen.

- Bio je super ovih dana, nikome se nije žalio niti je govorio da će otići od kuće. Za sada znamo da je napisao drugaru poruku, pre toga objavio pesmu na Fejsbuku, ušao u auto i otišao - započinje priču Časlavova prijateljica.

Ona navodi da je ovo prvi put da Časlav bez objašnjenja odlazi od kuće, te da je ovakav njegov postupak začudio sve prijatelje.

- Časlav ima brata i oca koji je bolestan. Odlazak sina ga je slomio i mi, njegovi prijatelji, svaki dan odlazimo kod njih u kuću, trudimo se da što više budemo uz njega, da razmišljamo pozitivno. Nadamo se da će se svakog trenutka pojaviti. Pre odlaska je sve bilo u redu, niko nije mogao da pomisli da će se tek tako otići od kuće - priča zabrinuta drugarica.

foto: Facebook Printscreen

Redakcija "Blica" stupila je u kontakt sa Časlavovim drugom kome je pre odlaska poslao poruku. On je ispričao da je veoma zabrinut zbog sadržine poruke, ali da u ovom trenutku ne može ništa da govori jer ne želi da ugrozi policijsku potragu

U proteklih nekoliko dana, porodica je dobila više informacija o njegovoj navodnoj lokaciji, da je viđen u Smederevu, Mihajlovcu i Kovinu, ali su se te dojave ispostavile kao netačne. Podsetimo, samo 10 minuta pre izlaska iz kuće, Časlav je na svom profilu na Fejsbuku objavio tužnu pesmu, zbog čega su se njegovi prijatelji dodatno zabrinuli.

Od kuće se odvezao plavim "ford fokusom", a fotografija mladića i automobila danima kruže društvenim mrežama.

Kurir.rs/Blic

Foto Facebook

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...