IKONOPISAC IZ RAŠKE U PSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI: Produžen pritvor ubici baka Vere iz Niša
Foto: M.S.

izbo staricu nasmrt

IKONOPISAC IZ RAŠKE U PSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI: Produžen pritvor ubici baka Vere iz Niša

Crna Hronika -

Vladan Grahovac (26), ikonopisac iz Raške, osumnjičen da je mučki nožem sa nekoliko uboda ubio staricu Jelicu Tatarovski (82), prebačen je u zatvorsku bolnicu Psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici, saznajemo u Višem tužilaštvu.

- Grahovac je na psihijatrijskom veštačenju u Toponici i njemu je zvanično produžen pritvor. Sada se veštači to da li je bio uračunljiv ili ne. Kada se to obavi znaće se dalji tok istrage odnosno da li će protiv njega biti podignut optužni predlog – rečeno nam je u tužilaštvu gde nam nije potvrđeno da li se i dalje Grahovac brani ćutanjem ili ne.

foto: M.S.

Kako je ministar policije, Nebojša Stefanović ranije potvrdio u Nišu, istraga ima čvrste dokaze da je osumnjičeni ušao u njen stan na petom spratu Bulevara Zorana Đinđića 75 i ubio staricu, ali još ostaje misterija motiv njegovog ubistva jer je starica živela skromno od muževljeve penzije.

Baka Veru, kako su je svi zvali, pronašla je 3. decembra bratanica u lokvi krvi, a prema nezvaničnim saznanjima pored nje je bio i nož kojim je navodno počinjen ovaj stravičan zločin.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track