NASTAVLJENO SUĐENJE ZA TRAGEDIJU U MALOŠIŠTU: Lazar (20) kolima ubio Stefana (25), pokosio i njegove prijatelje
Foto: Privatna Arhiva

tuga

NASTAVLJENO SUĐENJE ZA TRAGEDIJU U MALOŠIŠTU: Lazar (20) kolima ubio Stefana (25), pokosio i njegove prijatelje

Crna Hronika -

Lazaru Taniću (20) koji se sumnjiči da je 1. jula oko 2 sata ujutru svojim "Mercedesom" udario Stefana Mitića (25) iz Malošišta, nakon čega je mladić preminuo, danas je nastavljeno suđenje u Osnovnom sudu u Nišu.

Ova tragedija se dogodila na magistralnom putu od Malošišta prema Nišu kada su Stefan Stamenković (21) i njihova dugarica Julija R. (18) krenuli posle noćnog izlaska da isprate nesrećnog Mitića do kuće.

Oni u Išli pored kolovoza, a Lazar ih je vozilom udario s leđa. U ovoj nesreći Stefan Stamenković je zadobio povrede ruke, a Julija je ostala nepovređena. Tanić je ranije rekao da jeste kriv, ali da je krivica i na drugim učenicima u ovoj saobraćajnoj nereći. On je takođe na ranijim ročištima rekao da tamenkovića nije udario automobilom tada i da nije kriv za njegove povrede.

- Na današnjem suđenju nisu salušani još neki svedoci tako da će 24. decembra i oni biti salušani, rekao je dana Vladimir Rakonjac, portparol Osnovnog uda.

Optuženi mladić nije imao alkohola u krvi kada je naleteo na ovu grupu mladih ljudi. Mitić je, još pamti Merošina, uz kišu suza ispraćen je na večni počinak.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track