KURIR NA MESTU PUCNJAVE U NIŠU! OPOMENA NA JUŽNJAČKI NAČIN? Pekar krenuo na posao, izbegao KIŠU METAKA, a ovo je MOTIV! (FOTO)
Foto: M.S.

pucnji odjeknuli

KURIR NA MESTU PUCNJAVE U NIŠU! OPOMENA NA JUŽNJAČKI NAČIN? Pekar krenuo na posao, izbegao KIŠU METAKA, a ovo je MOTIV! (FOTO)

Crna Hronika -

Pravo je čudo kako je niški pekar R.M. (33) izbegao kišu metaka u sačekuši koja se dogodila rano jutro u Ulici Despota Stefana u niškom naselju Durlan.

- Za sada možemo da kažemo da je jutro u 4 sata pucano na muškarca, starog 33 godine koji nije povređen. Istraga je u toku, a o svemu je obavešteno Više javno tužilaštvo - rečeno nam je u policiji.

Čovek sa revolverom je veruje se, znao kada ovaj porodični čovek M.R. kreće na posao tako da ga je čekao u zoru da izađe iz kuće i krene na posao. Kada je R.M. otključavao automobil, nepoznati muškarac je zapucao, ali je prosto neverovatno da nije ništa pogodio tako da se priča po kraju da je u pitanju klasična opomena.

Pucnji su odjeknuli ovim niškim naseljem, a jedan od prvih komšija pretpostavlja da je u pitanju opomena, ali ne za pekara nego kako nam kaže postoji mogućnost za njegovog brata.

foto: M.S.

- Naš komšija pekar je porodični čovek i nema veze ni sa kakvim kriminalom. Njegov brat je nekada imao problema sa zakonom, ali ko će ga znati kome su meci bili namenjeni i da li je onaj koji je pucao pomešao braću. Neke komšije su i izašle kada su se začuli hici, ali to je bio mrak, ništa se posebno nije videlo, rekao nam je jedan od komšija.

Uplašeni R.M. je startovao automobil i kada se odvezao par kilometara on je tada pozvao policiju. U Višem javnom tužilaštvu nam je rečeno da će u popodnevnim časovima imati više informacija o ovom incidentu.

M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track