STRAVIČNA PORODIČNA DRAMA: Dačićevo kumče (12) zlostavljali otac i brat!
Foto: Privatna Arhiva

HOROR

STRAVIČNA PORODIČNA DRAMA: Dačićevo kumče (12) zlostavljali otac i brat!

Crna Hronika -

Tuga... I. M. (56) iz Bogatića uhapšen je zbog sumnje da je sa sinom U. M. (23) seksualno uznemiravao ćerku J. M. (12), koju je kao devojčicu od godinu i po dana krstio tadašnji ministar policije.

Šabačka policija uhapsila je muškarca I. M. (56) iz okoline Bogatića, koji je osumnjičen da je seksualno uznemiravao svoju ćerku J. M. (12), i to zajedno sa svojim sinom i devojčicinim starijim bratom U. M. (23), koji je takođe priveden.

Njih dvojica su osumnjičeni za delo nedozvoljene polne radnje. Kako nezvanično saznajemo, devojčica je najmlađi član višečlane porodice, koju je, kada je imala godinu i po dana, krstio tadašnji ministar policije i predsednik SPS Ivica Dačić.

- Dačić je 2008. posetio porodicu iz okoline Bogatića koja je imala veći broj dece, a potom prihvatio da najmlađoj ćerki bude kum. Upravo ta devojčica nedavno je prijavila da trpi zlostavljanje od oca i brata - kazao je naš izvor.

Kurir je juče pozvao ministra Dačića za komentar o ovom stravičnom događaju.

foto: Marina Lopičić

- Strašno. Jesam, ja sam krstio svako poslednje dete u višečlanim porodicama, ali nisam u kontaktu s njima. Ne znam ništa o ovim problemima, ali ako im treba pomoć, stojim im na raspolaganju. Na dalekom sam putu, kad se vratim, videću šta mogu da uradim - kazao je Dačić za Kurir.

Nastavnici prijavili

Jezivi slučaj zlostavljanja policiji prijavila je nastavnica osnovne škole koju devojčica pohađa nakon što joj se ona požalila. Devojčica je, navodno, prvo pokušala da razgovara sa majkom, ali, kako ona nije htela da joj pomogne, odlučila je da sve ispriča nadležnima u školi - priča naš izvor i dodaje:

- Devojčica je kazala da su je otac i brat terali da skida garderobu, nakon čega su je gledali, pipkali i mazili, a kasnije je dodala da ju je njen otac pod dejstvom alkohola dodirivao po stomaku i grudima. Kako je otac, prema tvrdnjama devojčice, često bio pijan, ovo je postalo uobičajeno, nekad čak i četiri do pet puta nedeljno. Ona je ispričala da je brat nije terao da se svuče, ali ju je neprikladno dodirivao.

Nesrećna devojčica je nadležnima kazala i da je po kući morala da radi sve poslove.

Pobegla od kuće

- Otac ju je terao u nadnicu, pa nije redovno pohađala školu jer je brala duvan. Zarađen novac, navodno, davala je ocu, slabo je jela, a majka nije želela da je sasluša i pomogne joj. Nesrećno dete je pokušavalo i da pobegne od kuće zbog problema koje je imala - priča naš sagovornik.

On kaže da je devojčica u pobegla kod sestre u obližnje selo, jer iz straha nije smela ranije da prijavi slučaj.

- U ceo slučaj je uključen i Centar za socijalni rad, pa je devojčica smeštena u porodicu svoje rođene sestre u selu kod Sremske Mitrovice, a sa njom će raditi tim stručnjaka. Više detalja biće poznato nakon saslušanja oca i sina u Višem tužilaštvu u Šapcu - kazao je sagovornik našeg lista.

Zabrana prilaska

OTAC NEGIRAO ZLOSTAVLJANJE

Devojčica je u policijskoj stanici dala izjavu, a njen otac je poricao da ju je seksualno uznemiravao.

- Rekao je da ju je ponekad golicao i da je to bio vid ispoljavanja ljubavi prema deci, ali da je nikada nije uznemiravao. Ocu i sinu, koji su zadržani u policiji, zabranjeni su prilazak i komunikacija sa devojčicom - naveo je naš sagovornik.

Kurir.rs/J. Ivić - A. Medić - B. Bojić/Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track