ŠOK SNIMAK IZ KRAGUJEVCA! USRED BELA DANA UKRAO KOLA: Opušteno ušao u sitroen, a onda je izleteo VLASNIK!  (VIDEO)
Foto: Instagram

sve se odigralo u nekoliko minuta

ŠOK SNIMAK IZ KRAGUJEVCA! USRED BELA DANA UKRAO KOLA: Opušteno ušao u sitroen, a onda je izleteo VLASNIK! (VIDEO)

Crna Hronika -

U centru Kragujevca u sredu je ukraden automobil marke "sitroen" sive boje!

Automobil je bio parkiran u Ulici Lole Ribara, a kako se vidi na snimku sigurnosnih kamera, koji su objavili lokalni mediji, lopov je neko vreme šetao oko automobila i osmatrao okolinu.

Videvši da ga niko ne posmatra, ušao je u automobil i krenuo. Vlasnik automobila ga je primetio iz obližnje radnje, potrčao, ali nije uspeo da ga zaustavi.

Kragujevačka policija je uhapsila istog dana M. M. (1998), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i razbojništvo u pokušaju.

"Sumnja se da je on na ulici u Kragujevcu oduzeo automobil ''citroen'' koji nije bio zaključan, a potom se odvezao do jedne pekare i, uz pretnju nožem, od radnice pokušao da ukrade novac. Policija je pronašla oduzeti automobil koji je vraćen vlasniku, kao i nož koji je, kako se sumnja, koristio prilikom pokušaja razbojništva", navodi se u saopštenju kragujevačke policije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

(Kurir.rs/Ikragujevac)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track