NEOČEKIVANI OBRT U SLUČAJU MEGATREND: Dejan Đorđević uhapšen, lažno prijavio da je napadnut, a evo šta je prava istina!
Foto: Printscreen N1

KURIR SAZNAJE

NEOČEKIVANI OBRT U SLUČAJU MEGATREND: Dejan Đorđević uhapšen, lažno prijavio da je napadnut, a evo šta je prava istina!

Crna Hronika -

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu danas je priveden i zadržan Dejan Đorđević zbog sumnje da je izvršio lažno prijavljivanje.

On je prijavio da je nad njim izvršeno razbojniđštvo i to tako što su mu u stan ušla tri NN lica i oduzela dva televizora, nanevši mu pri tom mu lakše povrede.

Ispostavilo semeđutim da su u pitanju vlasnici stana kojima je prijavljeni dugovao novac za kiriju i koji su mu prethodno najavili svoj dolazak, kako bi porazgovarali o naplati duga.

U roku 48 sati Đorđević će biti priveden na saslušanje kod tužioca. Protiv Đorđevićase vodi više krivičnih postupka i to zbog neplaćanja alimentacije, zbog prevare i zloupotrebe službenog položaja.

Da podsetimo privedeni Dejana Đorđević je navodno kupio od vlasnik Megatrenda Miće Jovanovića uinivrzitet Megatrend, ali je on ubrzo izjavio da je prevaren i da odustaje od prodaje. Đorđević demantovao da je podnet zahtev za raskid ugovora i tvrdi da na njegovu adresu nije upućen zahtev, predlog ili ponuda da se raskine ugovor o kupovini Megatrenda.

Kurir.rs/J. S.

Fotp printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja