SRPSKOJ KRALJICI META SMESTIO DEČKO? Prijateljice lepe Aleksije u ŠOKU zbog hapšenja: Dobila otkaz, onda je sve krenulo!
Foto: Printscreen: Facebook/Facebook/Aleksia Vračar

krila dolare u cipelama

SRPSKOJ KRALJICI META SMESTIO DEČKO? Prijateljice lepe Aleksije u ŠOKU zbog hapšenja: Dobila otkaz, onda je sve krenulo!

Crna Hronika -

Aleksiji Vračar (24), zanosnoj Srpkinji koja je u Australiji privedena zbog šverca droge sakrivene u bocama čilija iz Amerike, hapšenje smestio dečko!

Kako su objavili australijski mediji, u Aleksijinom stanu u Sidneju pronađeno je više od 650.000 dolara, nekoliko vrsta narkotika, oružje i lažna dokumenta. Njene prijateljice s kojima je Srpski telegraf stupio u kontakt tvrde da je ona fina i normalna devojka i sumnjaju da ju je dečko koristio kao paravan za nelegalne radnje.

- Aleksijina porodica je poreklom iz Banjaluke. Upoznali smo se kada smo zajedno radile u jednoj kompaniji, ali je ona ubrzo dobila otkaz jer je bila poprilično lenja. Nije uspevala da ispuni zadate ciljeve niti se preterano trudila da to ispravi, što se rukovodiocima nije dopalo, pa su raskinuli radni odnos. Nismo znali ništa o njenom privatnom životu. Delovala je kao normalna devojka. Bila je poprilično tiha i povučena na poslu, ali izuzetno kulturna. Svi smo šokirani povodom njenog hapšenja - kaže M. N., bivša koleginica uhapšene Banjalučanke.

foto: Privatna Arhiva, NEWS.COM.AU/PRINTSCREEN

Kako navodi, u društvu se priča da ju je upravo posle otkaza dečko ubedio da krene s njim u biznis.

- Ona je ostala bez posla, a on ju je nagovorio da otvori firme, koje su bile paravan za šverc droge iz Amerike. Nabavio joj je lažna dokumenta sa kojima je to uradila, a njoj se, očigledno, svidelo da zarađuje milione. Uživala je u luksuzu, a ništa nije radila. Sada će zbog toga trunuti u zatvoru - dodaje naša sagovornica.

Klupko oko "kraljice meta", kako su je nazvali australijski mediji, počelo je da se odmotava, kada je policija sredinom novembra zaplenila 400 kilograma metamfetamina, poznatijeg kao ajs (led) ili met, i vrednog više od 300 miliona dolara.

- Tada je zaplenjeno 768 boca čili-sosa, a testiranjem je utvrđeno da se u umaku zapravo nalazi oko 400 kilograma droge. Pošiljka je bila adresirana na fantomske firme iza kojih je stajala Aleksija. Tokom istrage policajci su došli i do nje - pišu australijski mediji.

U cipelama krila dolare

Pretresom Aleksijinog stana zaplenjeno je čak 650.000 dolara u gotovini, dva kilograma ekstazija, 250 grama kokaina, 340 grama kanabisa, mobilne telefone, sim kartice, lažna dokumenta, dva pištolja, puška i municija!

- Uhapšena devojka je drogu i novac krila u kesama iz šopinga, kutijama od obuće, ali i u samim cipelama - pišu mediji.

Kurir.rs/S.telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track