OVO JE NIKOLA (22) KOJI JE UBIJEN U SLOVAČKOJ: Drugari su mu odustali, ali NJEGA JE NEŠTO VUKLO! Sopot zavijen u crno!
Foto: Facebook Printscreen

prst sudbine

OVO JE NIKOLA (22) KOJI JE UBIJEN U SLOVAČKOJ: Drugari su mu odustali, ali NJEGA JE NEŠTO VUKLO! Sopot zavijen u crno!

Crna Hronika -

U Bratislavi, glavnom gradu Slovačke, u nedelju popodne pronađen je leš mladog Srbina, a Kurir saznaje da je reč o Nikoli K. (22) iz Malog Popović kod Sopota. Njega je do smrti pretukla grupa Srba, koju, kako saznajemo, nije poznavao lično.

- Nikola je jako dobar momak, samo reči hvale imaju svi za njega, svi smo u šoku! On se uzorno ponašao, šta god da je bio ne verujemo da je izazvao sukob - kaže Nikolina prijateljica.

Kako je objavljeno u slovačkim medijima, Nikolu je napao nepoznati počinilac koji mu je naneo teške povrede usled kojih je preminuo.

- Nikola ima 3 sestre, privremeno je tamo radio kao fizikalac, išao je u više navrata. Poslednji put otišao je na kratko, i eto, bilo je kobno! Nešto ga je vuklo da ode tamo, neki drugovi su mu ostali ovde.

foto: Facebook Printscreen

- Porodica ima peripetije oko preuzimanja tela, još se ne zna kada će sahrana - kaže naša sagovornica.

Kako saznaju slovački mediji, policija je u nedelju oko 5 sati primila poruku da čovek bez svesti leži na ulici ispred zgrade Glavne pošte. Na lice mesta odmah je došla i Hitna pomoć koja je mogla da konstatuje samo smrt jer nesrećnom mladiću nije bilo spasa.

Policija Slovačke preko snimka traži napadača.

Kako saznajemo, Nikola je bio sa drugarom u piceriji, a da je nakon što su otišli došlo do sukoba sa četvoro napadača, koji su verovatno sa juga Srbije.

Nikola nije poznavao napadače. Nakon što su ga brutalno pretukli, nesrećni mladić je ostao da leži na zemlji bez svesti, a policija je stigla kroz 10-ak minuta.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track