PLJAČKA POZNATE GLUMICE: Goričina pomoćnica ukradene pare slala dečku
Foto: Dragana Udovičić, Privatna Arhiva

ISTRAGA

PLJAČKA POZNATE GLUMICE: Goričina pomoćnica ukradene pare slala dečku

Crna Hronika -

Verujem da je sve to radila zbog tog njenog dečka, da ju je on pritiskao i tražio joj novac, ko zna za šta. Verujem da je bila pod njegovim uticajem, kaže sagovornica Kurira

Marija B. (43) iz Kovačice, koja je uhapšena zbog sumnje da je opljačkala glumicu Goricu Popović, majka je troje maloletne dece, a pre nekoliko godina se razvela se i počela da radi kao kućna pomoćnica kod glumice.

Prema rečima onih koji poznaju Mariju, ona se promenila otkako je pre izvesnog vremena upoznala Semina N. (30) i sa njim otpočela vezu.

- Bila je udata za dobrog čoveka. Potiče iz dobre porodice, sve je imala i ništa nije morala da radi. Međutim, iz nekog razloga odlučila je da se razvede i da se preuda za čoveka koji je stalno po zatvorima. Od razvoda je morala da se sama snalazi i tako je i došla do Beograda. Nije mogla da nađe neki drugi posao, pa je počela da radi kao kućna pomoćnica - priča jedna njena poznanica.

Kako kaže, ne može da veruje da je Marija bila spremna da iskoristi poverenje koje je imala kod proslavljene glumice.

- Ne znam gde joj je pamet bila da iskoristi ženu koja joj je dala parče hleba za nju i njenu decu. Verujem da je sve to radila zbog tog njenog dečka, da ju je on pritiskao i tražio joj novac, ko zna za šta. Verujem da je bila pod njegovim uticajem - kaže naša sagovornica.

Podsetimo, Marija B. i njen partner Seman N., državljanin Bosne i Hercegovine, koji živi u Šapcu, uhapšeni su zbog sumnje da su iz stana Gorice Popović odneli veću svotu novca i nakit. Kako se sumnja, ona je ukradene pare i dragocenosti slala Semanu.

- Policija je u njegovom stanu u Šapcu pronašla ukradene stvari. Nakon što su saslušani, protiv oboje je podneta krivična prijava u redovnom postupku za delo teška krađa - kaže izvor Kurira.

Gorica Popović nije želela da potvrdi da je opljačkana.

Kurir / J. R. Foto: Dragana Udovičić, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track