JEZIVA ISPOVEST Marjanovići moju SESTRU drže kao ROBINJU! Vladimir je hipnozom vraća u prošle živote
Foto: Ana Paunković, Vladimir Šporčić

EKSKLUZIVNO

JEZIVA ISPOVEST Marjanovići moju SESTRU drže kao ROBINJU! Vladimir je hipnozom vraća u prošle živote

Crna Hronika -

Jasmina Tanasković ispričala je kako se Vera Vukomanović, koja se nalazi u pritvoru zbog malverzacija s placem na Zvezdari, upoznala s porodicom ubijene pevačice i kako je potpala pod njihov uticaj.

Jasmina Tanasković, sestra Vere Vukomanović, koja je 4. decembra uhapšena zbog malverzacija s placem na Zvezdari, i koja je kuma porodice Marjanović, kaže „da je mnogo boli sve ovo što se dešava njenoj sestri“.

- Ako sud utvrdi da je kriva, neka odleži svoje, ali sumnjam da je ona sama i za svoj račun sve ovo radila - kaže zabrinuta Jasmina.

Podsetimo, Vera Vukomanović, osim što je kuma Marjanovića, njihova je kućna prijateljica i osoba od poverenja. Ona je i poslednja osoba s kojom se pevačica Jelena Marjanović čula pre nego što je 2. aprila 2016. ubijena na nasipu u Borči. Optuženi za Jelenino ubistvo je njen suprug Zoran i njemu se sudi pred Višim sudom u Beogradu, dok su njegovi otac Vladimir i majka Zorica pozvani da svedoče sledeće nedelje.

Oduševljena Zoricom

Verina sestra kaže da se Vera s Marjanovićima upoznala pre 27 godina, kad je otišla kod Zoranove majke zbog zdravstvenog problema.

- Za Zoricu je čula još dok su oni živeli na Ceraku i počela je da odlazi kod nje jer je ona lečila bioenergijom. Vodila je čak i svog muža, ali je on ubrzo prestao da odlazi, rekao je da ne oseća nikakvu energiju. Međutim, Vera je bila oduševljena i počela je sve češće da ide. Ne znam čime ju je Zorica oduševljavala - priča naša sagovornica i nastavlja:

- Zbog uticaja koji Marjanovići imaju na nju raspao joj se brak, ostala je bez posla i života. Posvetila se njima u potpunosti.

foto: Ana Paunković

Jasmina kaže da se njena sestra okumila s Marjanovićima na Jeleninom i Zoranovom venčanju.

- Ona im je venčana kuma, a u međuvremenu je postala rob te porodice. Vera im pere sudove, čisti, pegla, kuva, trči na pijacu... Imaju besplatnog slugu - moju sestru. Ona je čak i brinula o Zoričinoj bolesnoj majci, a našu mamu je jednom posetila u bolnici. Više je brinula o Zoričinoj deci i unucima nego o mojoj deci i deci naše treće sestre - priča Jasmina i dodaje da je zbog druženja sa Zoricom i njenim mužem Vladimirom zapostavila svoju porodicu.

- Pokušavale smo i sestra i ja da pričamo s njom, ulazile smo u ozbiljne sukobe, ali ne vredi. Ne znam kako da je odvojim od njih. Bojim se za nju, zbog uticaja koji imaju na Veru i tog ispiranja mozga - kaže Jasmina.

Rekli joj da ne brine

Kako dodaje ona nije posetila sestru u pritvoru.

- Kad je Veri određen pritvor, otišla sam do Marjanovića. Vlada je izašao, zamolila sam ga da kaže Veri da me stavi na spisak za posete, a on me je ubeđivao kako je ona dobro i kako je u sobi sa tri osobe, te da će imati cigarete i novac. Kao da je otišla na izlet, a ne u pritvor. Rekla sam mu da je pozdravi i da joj kaže da ima nas, da brinemo i sestra i ja, da nije sama - priča Jasmina i dodaje da joj je Marjanović poručio da ne brine, niti pati.

Vera tvrdi

ZORAN NIJE KRIV

Jasmina se, kako kaže, sa sestrom videla letos, posle pet godina.

- Otišla sam do nje kako bismo rešile neki problem oko placa u Ivanjici, ona je bez reči pristala na dogovor.

foto: Zorana Jevtić

Tada mi je kazala: „Je l‘ ti vidiš šta rade Zoranu, on ništa nije kriv.“ Rekla sam joj da me to ne zanima, a ona je ispričala da mu plaća četiri advokata i da će se dokazati da nije kriv. Bila sam u šoku, jer nisam znala da ona plaća. Ne znam odakle joj pare ni za jednog, jer ona nema posao. Ako ima novac, gde joj je? Živi u sobici četiri kvadrata sa tri, ima kupatilo i kuhinjicu, nosi pocepane čizme, takva je otkad se druži sa Zoricom - kaže Verina sestra.

Ne zna ništa o zločinu

POLICIJA MI DOLAZILA NA VRATA POSLE JECINOG UBISTVA

Verina sestra tvrdi da je pokojna Jelena počela da odlazi kod Marjanovića zbog svoje mame.

foto: Privatna Arhiva

- Ona je bila slatko detence, sećam se da je odlazila kod Zorice zbog zdravlja svoje mame. Kad sam pitala Veru kako živi, ona mi je pričala da Jeca tamo uživa i da je presrećna - kaže sagovornica i dodaje da je posle Jeleninog ubistva policija dolazila i na njena vrata:

- Došli su jer znaju da sam Verina sestra, a i zbog toga što je naše devojačko prezime Krsmanović, kao Jecino, pa su pomislili da smo rođaci. Objasnila sam da nemam nikakva saznanja o tome i nisu više dolazili.

Regresija

VLADIMIR VRAĆAO KUMU U PROŠLE ŽIVOTE

Jasmina kaže i da se Vladimir Marjanović bavio regresijom u prošle živote, koju je vršio i na njenoj sestri.

foto: Dragana Udovičić

- Vera mi je rekla da je to dobar osećaj. Ja o tome ne znam ništa, ali sam čitala i ona mi je pričala da je to vraćanje u prošle živote i traženje greha koji smo počinili, a koji moramo sada da okajemo - kaže Jasmina.

Kurir.rs/ Ekipa kurira Foto: Ana Paunković, Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja