OPTUŽEN RADNIK POGREBNOG PREDUZEĆA U POŽEGI: Poginulom u saobraćajci ukrao zlatni lančić s vrata
Foto: Shutter

BIZARNO

OPTUŽEN RADNIK POGREBNOG PREDUZEĆA U POŽEGI: Poginulom u saobraćajci ukrao zlatni lančić s vrata

Crna Hronika -

P. S. uskoro će naći pred sudom zbog sumnje da je s mrtvog preduzetnika N. C. skinuo komad nakita vredan oko 600 evra

P. S., radnik privatnog pogrebnog preduzeća u Požegi, uskoro će pred Osnovnim sudom odgovarati za tešku krađu na drzak način za koju je zakonom zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora.

Njega Osnovno tužilaštvo tereti da je krajem novembra ove godine ukrao zlatan lanac s tela pokojnika koga je prevozio. - Krađa se dogodila posle teške saobraćajne nesreće na zaobilaznici oko Požege u kojoj je stradao preduzetnik N. C. iz ovog grada - kaže naš izvor i nastavlja: - Nastradalog privrednika iz smrskanog vozila izvukli su vatrogasci, a zatim je telo pokojnika preuzelo pogrebno preduzeće da bi ga prevezlo do kapele radi obdukcije.

Kako kaže, sumnja se da je vozač iskoristio momenat dok je mrtvog N. C. vozio od mesta nesreće do kapele. - Sumnja se da je on primetio da pokojnik oko vrata ima vredan lanac od zlata i odlučio je da ga uzme. Međutim, kad je porodica došla u kapelu da preuzme nastradalog, primetili su da mu nedostaje lanac, koji po nezvaničnoj proceni vredi oko 600 evra - priča sagovornik i dodaje da je porodica krađu prijavila policiji. - Kad je patrola zakucala na vrata vozača P. S., koji je preuzeo pokojnika, on je priznao krađu i policajcima predao ukradeni lanac - dodaje sagovornik Kurira.

Sličan slučaj

SA LEŠA UKRALI ZUBE

Sličan slučaj desio se pre mesec dana u Starim Banovcima, gde su osumnjičeni Srđan Škrbić (43) i Miroslav Kosić (40) otkopali grob učiteljice Dragice Kristić. Oni su sa skeleta skinuli donju vilicu, jer na licu mesta nisu mogli da skinu zlatne zube. Osim zuba, oni su s tela skinuli par zlatnih minđuša i ogrlicu.

Kurir.rs/ Z. Š. Foto: Shutter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track