Najnovije vesti

HOROR NA PUMPI KOD LOZNICE! U EKSPLOZIJI POGINUO DRŽAVLJANIN SRBIJE! Poznat identitet stradalog! (VIDEO)
Foto: atvbl.com

užasna scena

HOROR NA PUMPI KOD LOZNICE! U EKSPLOZIJI POGINUO DRŽAVLJANIN SRBIJE! Poznat identitet stradalog! (VIDEO)

Crna Hronika

Snažna eksplozija dogodila se oko 10:40 časova na benzinskoj pumpi ’’Nešković’’ nedaleko od graničnog prelaza Trbušnica između Srbije i BiH, na bosanskoj strani. Prema nezvaničnim informacijama ima nastradalih, najmanje jedna osoba je poginula, a prema prvim informacijama 8 osoba je povređeno.

Muškarac koji je stradao u eksploziji je državljanin Srbije, Z.A. (49) iz Loznice. On je svojim vozilom zastao da vidi šta se događa na benzinskoj pumpi gde ga je zatekla eksplozija, saznaje se nezvanično.

Nezvanično, očevici tvrde da još 2 tela nepomično leže blizu pumpe, ali ovu informaciju službe još uvek nisu potvrdile.

Od siline detonacije pumpa je gotovo potpuno uništena kao i najmanje dva automobila.

Prema nezvaničnim informacijama nesreći je prethodio sudar dva vozila pri čemu je jedno udarilo u točilicu za gas koji je počeo da izlazi.

Onda je posle nekoliko minuta došlo do detonacije koja se čula i u Loznici, sa druge strane Drine.

Na licu mesta stigle su brojna vozila policije, vatrogasaca i hitne pomoći iz Bijeljine, ali i Loznice pa neke povređene osim u zdravstvene ustanove u Zvorniku i Bijeljini, dovoze i u lozničku Opštu bolnicu.

1 / 3 Foto: A.M.

Policija je obustavila saobraćaj na putu Zvornik - Bijeljina pošto se strahuje od novih detonacija.

Još se ne zna koliko ima žrtava, ali kažu da eventualne žrtve još traže pod ruševinama. Prizor je užasan, pumpa je sravljena sa zemljom a u velikoj meri je oštećena i kuća pored, javljaju nezvanično mediji.

Načelnik Urgentnog centra bolnice u Loznici Milorad Tadić za Klix.ba je kazao da je do sada primljena jedna osoba s povredama glave. "Osoba nije životno ugrožena, a parametri su trenutno stabilni", dodao je. On je dodao da su poslane brojne ekipe na granicu BiH i Srbije te da očekuju između 15 i 20 povređenih osoba kojima će u Srbiji pružiti svu neophodnu medicinsku pomoć.

Jedna od povređenih ima posekotine na čelu, a od 7 primljenih, 5 je lakše povređeno.

Sa bosanske strane u Bolnici u Zvorniku do sada je primljeno sedam povređenih osoba, dok je jedna poslata za Banju Luku, a jedna za Tuzlu.

Očevici za Kurir kažu da je scena bila stravična, da je jednom čoveku eksplozija otkinula ruku, i da se detonacija čula nadaleko.

"Odmah nakon dojave naše ekipe uputile su se na mesto nesreće u pratnji vatrogasaca koji su odmah pristupili lokalizaciji i gašenju požara", kazao je Bobar.

foto: Printscreen
foto: Kurir

Kurir.rs, J.I., T.Ilić, Klix.ba

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...