MILOŠ MARJANOVIĆ PRVI PUT SVEDOČIO O UBISTVU SNAJE JELENE! Zoranov brat: On je sišao do kanala, otuda blato KURIR TV
Foto: Ana Panković

traganje za istinom

MILOŠ MARJANOVIĆ PRVI PUT SVEDOČIO O UBISTVU SNAJE JELENE! Zoranov brat: On je sišao do kanala, otuda blato KURIR TV

Crna Hronika -

Danas se nastavilo suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, a na sud su stigli Zoran Marjanović, njegov brat Miloš, sin Uroš i snaja Milica. Sa njima su stigli i 4 advokata, koja čine njihov pravni tim, ali i zastupnica male Jane, ćerke pokojne Jelene i okrivljenog Zorana.

Zoranovi roditelji, Zorica i Vladimir, nisu se pojavili na sudu, jer je Zorici navodno pozlilo juče, i imala je visok pritisak (navodno 270).

Zoranov sin, Uroš, iskoristio je, kao i tokom istrage, svoje pravo da kao srodnik ne svedoči u ovom slučaju, ali je Zoranov brat Miloš detaljno govorio o 2. aprilu i svemu što se dešavalo.

Miloš je sat vremena govorio o 2.aprilu 2016. godine. On je ispričao da je spavao kod kuće kada ga je njegov rođeni brat Zoran pozvao i rekao mu da je Jelena nestala. Detaljno je govorio kako je sa ocem došao na nasip i kako su tražili Jelenu za koju je verovao da joj je možda pozlilo. Miloš Marjanović koji je danas prvi put svedočio u postupku koji se vodi protiv njegovog brata otkrio je da su narednog jutra pre svitanja njih dvojica i njegova supruga Milica ponovo otišli do kanala tražeći Jelenu.

On je rekao da je Zoran čak sišao sa nasipa do samog kanala. Na pitanje tužioca da li to znači da je Zoran narednog jutra bio na mestu na kom je pronađeno Jelenino telo, Miloš je rekao da mesto do kog je Zoran sišao nije u blizini mesta na kom je pronađeno njeno telo, ali je naveo da verovatno odatle potiče blato na njegovim pantalonama.

Na sudu je pročitan i iskaz male Jane, koji je dala tokom istrage.

Suđenje se nastavlja 27. februara, kada će u svojstvu svedoka biti Zorica i Vladimir Marjanović, kuma Vera Vukomanović, Jelenina sestra Teodora Krsmanović kao i policajac Boris Pucić.

1 / 18 Foto: Ana Panković

Da podsetimo, prvo ročište je održano 5. novembra, gde je Zoran Marjanović dugo i detaljno govorio o svim događajima koji su prethodili i usledili posle smrti Jelene.

Optuženi je negirao da je usmrtio suprugu, a u jednom trenutku pričao je o tome kad je poslednji put video svoju suprugu i šta mu je ona rekla.

- Poslednji put sam je video kako trči uz nasip. A njene poslednje reči kojih se sećam su: "Odoh ja" - rekao je optuženi Zoran Marjanović.

Jelena Marjanović je nestala 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka u Borči, a njeno telo pronađeno je dan kasnije.

Zoran Marjanović priveden je u septembru 2018. po nalogu tužioca zbog sumnje da je ubio Jelenu. U pritvoru je proveo sedam meseci, a Viši sud je dva puta optužnicu protiv njega vraćao na dopunu.

Kurir.rs/J.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track