Stojana neće naći živog

Potera za čovekom koji je ubio ćerku

Stojana neće naći živog

Crna Hronika -
Ovako komšije komentarišu Stojana Đ. (60), osumnjičenog da je u utorak hicima iz pištolja usmrtio teško bolesnu ćerku Sanju Đ., koja je juče sahranjena na Novom groblju

NIŠ - Poslednje zbogom.Sanja Đ. (35), koju je u utorak oko 19 sati hicima iz pištolja u porodičnom stanu na Vizantijskom bulevaru ubio otac Stojan (60), sahranjena je juče na Novom groblju.Tridesetak članova porodice i nekoliko najbližih prijatelja došlo je da se oprosti od ubijene devojke i da pruži reči utehe majci Jadranki i sestri Vojki dok su ispraćale Sanju na večni počinak.- Crna Jadranka, šta je snađe... Sahranila je ćerku o kojoj se ceo život brinula, a najgore je što o Stojanu ništa ne zna, ni gde je, ni da li je živ! Stojan je Sanji prekratio muke, ali je supruzi naneo nepodnošljiv bol - priča jedna od komšinica.Ni ona, kao ni ostali stanari, ne veruje da će policija Stojana naći živog.- Verovatno se odmah ubio, ali se sklonio negde da ga narod ne gleda... Sa Sanjom je provodio 24 sata dnevno, hranio je, pazio, čuvao, kupao, presvlačio... On je bio duša od čoveka, miran i povučen, ali i vredan. Sećam se kad je Sanju vodio u šetnju, dok je još bila devojčica. Gledao je u nju s mnogo ljubavi, pomagao joj da korača, samo za nju je živeo. Daj bože da grešim, ali sigurna sam da je Stojan presudio sebi - kaže komšinica.Sanja Đ. je, prema rečima komšija, bolovala skoro ceo život.- Ona poslednjih 20 godina nije izlazila iz stana, nije ni pričala ni hodala... Znam da su je roditelji mnogo voleli i da im je bilo teško da brinu o njoj iako pred nama ćerku nikad nisu pominjali. O svojoj muci nisu hteli da pričaju pred ljudima - rekla je komšinica.

Majka Jadranka
Majka Jadranka

Stojan Đ.
Stojan Đ.

Od oca ni tragaPolicija je i juče tragala za Stojanom Đ., osumnjičen za ubistvo ćerke Sanje, ali potera nije dala nikakve rezultate. Stojan je posle ubistva pobegao iz stana, s pištoljem u rukama. Iza sebe je ostavio samo oproštajnu poruku: „ Nisam više mogao da gledam njene muke i patnje i zato sam morao ovo da uradim. Sad idem i sebe da ubijem“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track