POLICIJA 14. DAN TRAGA ZA NINOSLAVOM: Monstrum i dalje u bekstvu, meštani Malče u strahu!
Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

POTRAGA

POLICIJA 14. DAN TRAGA ZA NINOSLAVOM: Monstrum i dalje u bekstvu, meštani Malče u strahu!

Crna Hronika -

Policija neprestano traga za odbeglim silovateljem, a jake snage MUP sve vreme su raspoređene u selima Niškog okruga, gde se krije

Potraga za Ninoslavom Jovanovićem - Malčanskim Berberinom nastavljena je i danas i traje već 14 dana, a veliki broj pripadnika policije, Žandarmerije i inspektora u civilu raspoređen je na svakih 30 metara na putevima u Niškom okrugu, naročito između sela Pasjača i Malča.

Jovanović je, kako se sumnja, naoružan nožem, a moguće je da ima i vatreno oružje.

Beži samo u džemperu

- Sumnja se da je on od petka bio u selu Pasjača, koje je inače rodno selo njegove majke. Obio je kuću svojih daljih rođaka i tu bio s devojčicom. Prvi komšija je rekao da nije primetio ništa sumnjivo, nije video ni svetlo u kući, ništa što bi ukazivalo da tu neko boravi - kaže izvor i dodaje da je Jovanović, kada ga je vlasnik kuće spazio, pobegao kroz prozor u šumu.

- Iskočio je u džemperu i pantalonama, a Moniki je rekao: „Ja im živ u ruke neću pasti“ - objašnjava naš izvor. Pošto je policija dobila poziv od Emila Živića da se u njegovoj kući u Pasjači nalazi Monika, a da je otmičar pobegao, odmah su došli u to selo.

- Pretresan je čitav rejon. Reč je o selima Jasenovik, Oraovac i Vrelo. Pretreseno je oko 100 kuća. Veruje se da je opkoljen, te da je pitanje trenutka kada će biti uhapšen - kaže sagovornik.

Meštani uplašeni

Selo Malča je ovih dana bilo puno policije. Meštani kažu da su uplašeni.

- Bojimo se da ne napadne još nekoga, nekog starijeg ili drugo dete, jer on uvek ide na slabije od sebe. Još kad smo čuli da je naoružan, nije nam dobro - ispričao je jedan meštanin.

Kazna za monstruma

TREBA DA SE OSUDI NA DOŽIVOTNU

Monikin otac kaže da za monstruma Ninoslava Jovanovića očekuje kaznu doživotnog zatvora.

- Maksimalnu kaznu očekujem. Trebalo bi da bude doživotno u zatvoru - rekao je Robert.

Monika Karimanović se polako opravlja i pod stalnim je nadzorom lekara, psihologa i socijalnih radnika.

Jovanović je već osuđivan i zbog silovanja je proveo 12 godina u zatvoru, od 2006. do 2018. godine. Po izlasku iz zatvora vrlo brzo je ponovo pritvoren zbog seksualnog uznemiravanja putem društvenih mreža, a oslobođen je u martu ove godine.

(Kurir.rs / Foto:Nemanja Nikolić, Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track