PALA GRUPA LOPOVA IZ PAZARA: Iz 4 kamiona istočili 250 litara nafte, obili ormariće u bolnici i odneli odeću
Foto: Shutterstock

ODReĐENO ZADRŽAVANJE DO 48 SATI

PALA GRUPA LOPOVA IZ PAZARA: Iz 4 kamiona istočili 250 litara nafte, obili ormariće u bolnici i odneli odeću

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su E. C. (40) i S. M. (40) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa.

Takođe, protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa u saizvršilaštvu, saopštila je Policijska uprava Novog Pazara.

Policija je E. C. i četrdesetsedmogodišnjaka zatekla neposredno nakon što su, kako se sumnja, iz četiri kamiona istočili 250 litara nafte.

Kod E. C. je pronađen i alat koji je, kako se sumnja, koristio prilikom izvršenja ovih krivičnih dela.

E. C. i S. M. se sumnjiče i da su sa četrdesetsedmogodišnjim muškarcem iz još četiri kamiona ukrali oko 750 litara nafte, kao i da su iz jedne kabine kamiona oduzeli navigaciju, pečat firme i dokumenta.

Takođe, S. M. je, kako se sumnja, u junu prošle godine, obio devet ormarića u bolnici u Novom Pazaru, iz kojih je ukrao garderobu i druge predmete.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenima E. C. i S. M. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track