TREBALO JE DA SE UDA NA LETO, A DANAS JE SAHRANILI: Potresnom porukom verenik se oprostio od nastradale Tanje (25)
Foto: Printskrin/Facebook

prekinuta sreća

TREBALO JE DA SE UDA NA LETO, A DANAS JE SAHRANILI: Potresnom porukom verenik se oprostio od nastradale Tanje (25)

Crna Hronika -

Mladen Vasiljević oprostio se od svoje verenice potresnim rečima putem Fejsbuka.

Tragedija koja je zavila Žitkovac u crno, a u u kojoj je nastradala Tanja Jović (25) dogodila se u noći između srede i četvrtka kada se zajedno sa verenikom vraćala sa proslave reprize Nove 2020. godine.

Na društvenim mrežama Mladen Vasiljević se oprostio od svoje verenice: "Otišao je moj anđeo! Moja radost! Moja sreća! Moj biser! Moja ikona! Moja kraljica! Moja boginja! Moja ljubav najveća! Moje sve na svetu! oj život će biti prazan bez tebe jer ti si bila moje sunce! Moje svitanje! Zbog tebe sam se budio! Zaboraviti neću tvoj najlepši osmeh! Tvoje srce veliko ko zemlja! Tvoja duša najveća! Moje ljubavi više nema! Sreća moja najlepša! Volim te najviše na celom svetu anđele moj", napisao je on.

Par se verio 2. jun prošle godine i planirali su svadbu na leto ove godine, međutim zla sudbina je prekinula njihovu sreću. - Proslavili smo doček Nove godine u kući sa našom ćerkom Tanjom (29) i budućim zetom Mladenom. Tanja i Mladen su odlučili da odu u hotel prve večeri nove godine. Tanja je bila radosna. Sa veselja u hotelu nam je slala fotografije. Nakon toga naš svet je potonuo. Javila se naša prija, Mladenova majka i rekla da su imali udes i da je Tanja nastradala - rekla je kroz plač Milina Jović, majka nastradale Tanje.

Kako kažu njeni rođaci, njen verenik se posle tragedije zaključao u svojoj sobi i nikog ne pušta da uđe unutra. - Samo gleda slike i plače. Niti jede niti pije vodu. Oni su se verili prošle godine, Trebalo je da se venčaju, zakazali smo svadbu za 1. avgust, a umesto venčanja, spremamo joj sahranu – skrhkana od bola pričala je njena majka Milina.

Tanja je danas sahranjena na Žitkovačkom groblju.

Kurir.rs

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track