ADVOKATICI U LESKOVCU ZAPALJEN AUTOMOBIL: Folksvagen polo izgoreo ispred kuće
Foto: Privatna Arhiva

VATRA

ADVOKATICI U LESKOVCU ZAPALJEN AUTOMOBIL: Folksvagen polo izgoreo ispred kuće

Crna Hronika -

„Folksvagen polo“ u potpunosti je izgoreo, a Sokolovićevu su probudile komšije u momentu kada su vatrogasne ekipe već gasile požar

Automobil advokatice Vesne Sokolović iz Leskovca izgoreo je u noći između srede i četvrtka ispred njene kuće u Radanskoj ulici, a policija sumnja da je poliven benzinom i zapaljen.

Incident se dogodio između jedan i dva iza ponoći.

- „Folksvagen polo“ u potpunosti je izgoreo, a Sokolovićevu su probudile komšije u momentu kada su vatrogasne ekipe već gasile požar, tako da se pretpostavlja da je neko od suseda prijavio slučaj - kaže izvor iz istrage.

Zajednica advokata Leskovac najoštrije je osudila paljenje automobila advokatice Sokolović i apelovala na nadležne organe da preduzmu sve neophodne mere iz svoje nadležnosti kako bi se u najkraćem roku utvrdili motivi, kao i počinioci ovog događaja.

- Jasno je da se paljenje automobila koji je u vlasništvu koleginice Sokolović mora smatrati napadom na advokata i da se od starta na ovaj događaj od nadležnih organa gleda isključivo iz tog ugla - navodi se u saopštenju predsednika Zajednice advokata iz Leskovca Branislava Cvetkovića.

(Kurir.rs / D. M. / Foto:Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track