SAMOUBISTVO U JAGODINI: Čekićem prebio konobaricu PA SE OBESIO!
Foto: Shutter

UŽAS

SAMOUBISTVO U JAGODINI: Čekićem prebio konobaricu PA SE OBESIO!

Crna Hronika -

Misterija: I. B. (37) iz Rekovca, koji je bio osumnjičen da je pre nekoliko dana
brutalno pretukao R. S. (52), pronađen mrtav na tavanu napuštene kuće u Jagodini

I. B. (37) iz Komorana kod Rekovca, koji je bio osumnjičen da je pre nekoliko dana čekićem brutalno prebio konobaricu R. S. (52), obesio se na tavanu jedne kuće u Jagodini.

Kako saznajemo, telo I. B. nađeno je u napuštenoj zgradi u Ulici Tanaska Rajića i preneto na Institut za sudsku medicinu kako bi se otkrilo vreme smrti. I. B. je bio osumnjičen za napad na Jagodinku koji se dogodio 10. januara. Nesrećna žena je prebačena u bolnicu s teškim povredama glave i ruke.

Presudio sebi

- Pretučena žena bila je u tako teškom stanju da nije mogla da ispriča detalje napada, ali je policija od prvog trenutka sumnjala o kome je reč. Ona je radila u jednoj kafani u Jagodini kao konobarica, a I. B. je tu bio čest gost. Ubrzo nakon napada policija je krenula u potragu za osumnjičenim i verovalo se da će se po njegovom pronalasku utvrditi i motiv napada, ali, nažalost, on je presudio sam sebi pre nego što su ga pronašli - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

foto: Shutter

Prema njegovim rečima, žena koja je napadnuta nije bila od velike pomoći. - R. S. nije želela da priča ko ju je napao i zbog čega. Postoji mogućnost da su bili u vezi, ali se ne isključuju ni druge mogućnosti. Možda je napravio dug u kafani, s druge strane, postoji mogućnost i da je patološki bio zaljubljen u nju - objašnjava naš sagovornik.

On navodi da će policija, bez obzira na sve, nastaviti da radi na tom slučaju. - Ispitaće se ljudi koji su poznavali I. B., ali i pretučenu ženu. Verujemo da će se tada mnogo više saznati o odnosu koji su imali njih dvoje. Prema dosadašnjim informacijama, ona nije prijavljivala nasilje, što ne znači da ga nije trpela i u prethodnom periodu - navodi naš dobro obavešteni izvor.

Lokva krvi

Podsetimo, sredovečna Jagodinka napadnuta je u večernjim satima kad se, kako se pretpostavlja, vraćala s posla. - Kako se sumnja, na ulici ju je presreo I. B. i zadao joj nekoliko udaraca čekićem u glavu. Nesrećna žena pronađena je u lokvi krvi na ulici, a napadač je pobegao. Ona je s prelomom lobanje i kostiju lica, nagnječenjem mozga i otvorenim prelomom šake prevezena hitno na odeljenje neurohirurgije Opšte bolnice u Ćupriji - rekao je tada izvor Kurira.

Teške povrede

JAUČE OD BOLOVA

Stanje teško povređene Jagodinke bilo je stabilno, ali je trpela velike bolove. - Jaukala je celu noć po prijemu u bolnicu. Lekari kažu da su joj sanirali povrede glave, ali da su joj kosti ruku potpuno smrskane. Bili su policijski inspektori, navodno neće da kaže ko joj je naneo povrede. U velikom je strahu - rekli su tada upućeni u ovaj slučaj.

Kurir.rs/ Jelena Rafailović Foto: Shutter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track