Najnovije vesti

MUK ISPRED MARININE KUĆE, NE VERUJU DA JE ŽANDARM RAZNEO BOMBOM Drugarica nesrećne devojke u suzama, znale se ceo život
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

tragedija

MUK ISPRED MARININE KUĆE, NE VERUJU DA JE ŽANDARM RAZNEO BOMBOM Drugarica nesrećne devojke u suzama, znale se ceo život

Crna Hronika

Ispred porodične kuće Marine P, koju je zajedno sa sobom ručnom bombom razneo pripadnik Žandarmerije Pavle R, u Novoj Pazovi vladao je muk i neverica zbog njene tragične pogibije.

Komšije nesrećne devojke iz Ribareve ulice kažu da je ona bila mirna i dobra devojka.

- U šoku smo zbog vesti da je Marina nastradala. Ne možemo da verujemo da se ovo desilo. Njena porodica je poštena i vredna, a ona je radila kao vaspitačica. Prema svima se ophodila sa poštovanjem - neutešno pričaju komšije.

Marinina drugarica nije ni znala da joj je drugarica preminula.

- Pa ja Marinu znam čitav život. Zajedno smo odrasle i provele detinjstvo. Da li je istina to što mi kažete? Ovo je strašno šta se desilo. U velikom sam šoku. Zajedno smo delile i dobro i zlo. Do juče smo bile zajedno, a sada je više nema - u suzama je pitala devojka koju je ekipa "Novosti" zatekla nedaleko od Marinine kuće.

Marina je u porodičnoj kući živela sa ocem i majkom. Ima i brata, koji je živeo u centru Nove Pazove, ali se ponovo vratio u Ribarevu ulicu. Ove godine je, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da se oženi dugogodišnjom devojkom.

Podsećamo, tela Pavla i Marine nađena su u utorak jutro u 9:30 u kolima na putu između Batajnice i Stare Pazove. Pripadnik žandarmerije je, kako saznajemo od policije, aktivirao ručnu bombu dok je bio u automobilu “opel vektra” sa Marinom.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...