SUNOVRAT ČOVEKA KOJI SE UBIO ISPRED SKUPŠTINE: Vlastimir Šever pre šest godina ušao u začarani krug zelenašenja
Samoubistvo... Vlastimir Šever, Foto: Privatna Arhiva

Dugovi

SUNOVRAT ČOVEKA KOJI SE UBIO ISPRED SKUPŠTINE: Vlastimir Šever pre šest godina ušao u začarani krug zelenašenja

Crna Hronika -

Šever je dobio lažnu legitimaciju javnog izvršitelja, koju je policija našla kod njega kada je u policijskoj akciji uhapšen zajedno sa izvršiteljkom

Vlastimir Šever (42), koji je prošle nedelje ubio Dejana Ilića u Staroj Pazovi pa izvršio samoubistvo ispred Narodne skupštine u Beogradu, u poslovne i finansijske probleme upao je, kako nezvanično saznajemo, pre šest godina.

Sunovrat uspešnog privrednika Ševera krenuo je od trenutka kada je počeo da radi sa sudskom izvršiteljkom Svetlanom D.

- Šever je bio dobar prijatelj njenog muža i njegovog kuma. Oni su ga zaposlili u njenoj izvršiteljskoj kancelariji 2014. godine, bio je neka vrsta bodigarda jer je i bio krupan čovek. S vremenom je Šever bio taj koji je organizovao prodaje ispod cene. Reč je o oduzetim mašinama i vozilima koje je Svetlana plenila u izvršenjima. Takođe, kupovali su i nekretnine po niskim cenama, a one su zapravo bile predmeti izvršenja - priča izvor Kurira upoznat sa slučajem.

On dodaje da se smatra da su zapravo njih troje, navodno, uvukli Ševera u začarani krug zelenašenja, koji mu je na kraju došao glave.

- Šever je dobio lažnu legitimaciju javnog izvršitelja, koju je policija našla kod njega kada je u policijskoj akciji uhapšen zajedno sa izvršiteljkom - objasnio je naš sagovornik.

Vlastimir i Svetlana D. uhapšeni su 2017. godine u zajedničkoj akciji MUP i poreske policije zbog poreske utaje i zloupotrebe položaja.

Kurir.rs/ J. R. Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track