STRAVIČAN NAPAD U CENTRU NOVOG SADA: Mladić (26) brutalno UNAKAŽEN ispred noćnog kluba!
Krvav i otečen... D. T. nakon prebijanja, Foto: Privatna Arhiva

Užasno

STRAVIČAN NAPAD U CENTRU NOVOG SADA: Mladić (26) brutalno UNAKAŽEN ispred noćnog kluba!

Crna Hronika -

Unakažen D. T. (26) zadobio teške povrede glave i po telu kada su ga nepoznate osobe krvnički pretukle i potom pobegle

D. T. (26) iz Novog Sada brutalno je pretučen ispred jednog noćnog kluba, a napadač ili više njih su pobegli.

Kako Kurir saznaje, mladić je napadnut ispred lokala koji se nalazi u centru Novog Sada i koji radi samo u noćnim satima.

Šutirali ga u glavu

- U noći između 23. i 24. decembra prošle godine D. T. bio je u klubu i, iz zasad nepoznatih razloga, napadnut je ispred lokala. Tom prilikom je zadobio teške povrede. Zasad se ne zna da li je u ovom napadu učestvovala samo jedna osoba ili se pak radi o više napadača, ali sve detalje utvrdiće dalja istraga. Mladić je najverovatnije udaran pesnicama i nogama - rekao je izvor i dodao:

- Novosađaninu je povređena gornja vilica, koju sada ne može da pomera, ima podlive i masnice po celom telu, a najviše vidljivih povreda ima u predelu lica. Kobne večeri sav krvav i otečen došao je u Klinički centar Novi Sad, gde je zbrinut i operisan. D. T. je inače bio u alkoholisanom stanju i ne seća se da li je bio samo jedan ili više napadača, kao ni to koji je motiv zbog kog je dobio strahovite batine. Nažalost, ne seća se ni kako je došao do Kliničkog centra - rekao je izvor.

Potraga za napadačima

Slučaj pretučenog Novosađanina prijavljen je policiji. - Nadležni intenzivno rade na rasvetljavanju ovog slučaja, gde je otežavajuća okolnost činjenica da se D. T. ničega ne seća. Ispred tog lokala u kom se dogodio nemili događaj navodno postoje kamere koje bi mogle da olakšaju rasvetljavanje ovog slučaja - kaže dobro obavešten izvor iz istrage.

Kako saznajemo, mladić se polako oporavlja od teških povreda, a za napadačima se traga.

Misterija

MOTIV I BROJ NAPADAČA NEPOZNAT

Kako navodi izvor, postoji nekoliko pravaca kuda bi istraga mogla da vodi. - Trenutno se proverava ko je sve bio s napadnutim mladićem kobne večeri i da li on ili neko u njegovoj okolini možda ima neku sumnjivu pozadinu ili je pak samo reč o nesrećnom slučaju. Takođe, pitanje je i da li je bilo očevidaca s obzirom na to da se incident dogodio u kasnim satima - kaže naš sagovornik.

Kurir.rs/ B. T. Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja