Srbe prebili Crnogorci

Srbe prebili Crnogorci

Crna Hronika -
Nemanja Uzelac, Igor Džudžar i Aleksandar Golubović teško su povređeni u četvrtak ujutru u tuči u diskoteci „Pandora“ u Igalu

NOVI SAD - Bruka!Nemanja Uzelac (19), Igor Džudžar (19) i Aleksandar Golubović (19), svi iz Novog sada, teško su povređeni u tuči koja se dogodila u četvrtak oko 3 ujutru u diskoteci „Pandora“ u Igalu. Tada je, kako su rekli policiji, na njih bez ikakvog povoda nasrnula veća grupa momaka iz Herceg Novog. Uzelcu i Džudžaru polomljene su nosne, a Goluboviću jagodična kost.Marija Džudžar, Nemanjina majka, kaže da je njen sin operisan.- Pre 15 minuta sam se čula s njim. Ne može da priča. Mnogo sam uplašena. Njih trojica su drugari iz Srednje škole „Svetozar Miletić“ i na jesen kreću na studije. Otišli da se malo opuste, a dobili su batine - priča za Kurir Igorova majka.Mladići su boravili u stanu roditelja Nemanje Uzelca u Igalu.- Ovo je strašno. Naša deca nisu bezbedna ni na moru. Jedva čekam da se vrate kući - kaže vidno potresena Marija, dodajući da su operacije i troškove lečenja trojica mladića morala da plate iz svog džepa.(S. S.)

Obavešten konzulatO ovom incidentu odmah je obavešten konzulat Srbije u Herceg Novom. Svi akteri tuče u „Pandori“ dali su izjave u policiji, a zbog nanošenja teških telesnih povreda protiv Saše Markovića iz Herceg Novog podneta je krivična prijava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track