UPUCANI PODGORIČANIN BIO BLIZAK SARADNIK ŠKALJARACA: U Krstovića ispaljeno 20 metaka, dok je autom PRILAZIO KUĆI! VIDEO
Foto: EPA/Boris Pejović

detalji pucnjave u crnogorskoj prestonici

UPUCANI PODGORIČANIN BIO BLIZAK SARADNIK ŠKALJARACA: U Krstovića ispaljeno 20 metaka, dok je autom PRILAZIO KUĆI! VIDEO

Crna Hronika -

Crnogorska policija traga za džipom “nisam x trail”, zbog sumnje da su u njemu bile osobe koje su pomagale napadačima na Igora Krstovića (35).

Zećanin je juče izrešetan hicima iz automatske puške u naselju Balijače, oko 15 časova dok je džipom “mercedes” prilazio porodičnoj kući. On je na tom putu morao da uspori automobil zbog pružnog prelaza - što su iskoristili napadači i ka njemu ispalili 20-ak hitaca, takođe iz vozila...

Krstović je poznat kao bezbednosno interesantna osoba od koje je oduzeto skoro 120.000 evra, ali i razno hladno oružje i sumnjiva dokumenta. Sat vremena kasnije, policija je pronašla zapaljen automobil marke "golf" za koji se sumnja da je korišćen u pucanjvi i prema nezvaničnim informacijama pušku "M70" iz kog je pucano. Forenzičari su izuzeli tragove pronađene na licu mesta i oni su danas poslati na analizu.

U međuvremenu, Krstović je primljen u Klinički centar sa više prostrelnih rana u predelu abdomena, grudi i natkolenice, zbog čega je hitno operisan. Direktor Urgentnog bloka Kliničkog centra, dr Nermin Abdić, izjavio je da je Krstović i dalje životno ugrožen, i da je smešten na odeljenju Intenzivne nege.

U pojedinim medijima pojavili su se navodi da je ranjeni Krstović blizak škaljarskom klanu, što je i Vijestima, kako pišu, potvrđeno iz više izvora. Pre dve godine policija je pretresom kuće u kojoj živi zaplenila dva skupocena automobila marke BMW i "mini moris" i 182.450 evra.

Među zaplenjenim predmetima našla su se mačeta, kriptovani telefoni, bokseri, dva noža i fasciklu sa kupoprodajnim ugovorima čiji su predmeti nepokretnosti.

On je bio deo ekipe koja je krajem juna 2017. godine, u buvanskoj diskoteci "Trokadero" maltretirala poznatog crnogorskog sportistu i sina jednog od najviših Vladinih funkcionera. Ista ekipa nakon tog incidenta nasrtala je na policiju, ali zbog toga niko nije procesuiran, saopšteno je tada nezvanično.

Kurir.rs/Vijesti

Foto EPA/Boris Pejović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track