UŽASAN ZLOČIN NA STADIONU: Ciglama i flašom UBIO poznanika!
Žrtva... Vinaji ubijen na tribinama, Foto: Slađana Stojanović

UŽAS

UŽASAN ZLOČIN NA STADIONU: Ciglama i flašom UBIO poznanika!

Crna Hronika -

Jezivo: Aleksandar Aleksić (29) i Igor Vinaji (41) sastali se kako bi se pomirili, ali je umesto pomirenja došlo do kobne tuče

Aleksandar Aleksić (29) iz Ruskog Krstura uhapšen je zbog sumnje da je ubio sugrađanina Igora Vinajija (41), udarajući ga betonskim ciglama i razbijenom flašom po glavi.

Zločin se dogodio u ponedeljak oko 19 časova na tribinama stadiona FK „Rusin“ u Ulici Petra Riznića u Ruskom Krsturu.

- Aleksić i ja smo bili u svađi poslednjih osam meseci. U ponedeljak smo se sreli i odlučili da se pomirimo. Kupili smo alkohol i otišli na tribine, gde nikoga nije bilo, kako bismo proslavili pomirenje.

Nešto smo se raspravljali oko nekih devojaka i počeli smo da se svađamo i tučemo. Udario sam ga nekoliko puta ciglama, a onda sam razbio staklenu flašu, koju smo ispili, i udarao ga po glavi.

Kada sam video da je mrtav, uplašio sam se i otišao do obližnje radnje, odakle sam pozvao policiju i rekao im šta sam uradio. Vratio sam se na stadion da sačekam patrolu - ispričao je navodno osumnjičeni Aleksić posle hapšenja.

U Ruskom Krsturu juče se samo pričalo o ubistvu. Malo njih je imalo lepe reči i o žrtvi, i o uhapšenom. Kako kažu meštani, obojica su bila konzumenti narkotika i alkohola.

Ivan Vinaji, brat ubijenog, rekao je juče da je za smrt brata saznao po povratku s posla.

- Video sam brata u lokvi krvi. Kada sam shvatio da je ubijen, okrenuo sam se prema Aleksiću, koji je imao lisice na rukama, i pitao sam ga zašto. Ništa mi nije odgovorio - ispričao je Vinaji.

Ostao potpuno sam

UMRLI MU I RODITELJI

Brat ubijenog kaže da je za kratko vreme ostao potpuno sam. - Skoro su mi umrli otac i majka, a sada i brat. Veoma mi je teško... Govorio sam mu da se okane tog Aleksića. On je povremeno dolazio kod Igora, ali sam mu ja zabranio jer je bio poznat po lošim stvarima, a čak je bio i u zatvoru - kaže sagovornik.

Kurir.rs/ Foto: Slađana Stojanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja