Najnovije vesti

NEZAPAMĆENA SCENA U SPECIJALNOM SUDU! Optuženi Zoran Jeličić napravio NOVI SKANDAL: Skinuo gaće i mokrio nasred sudnice!
Foto: Dragana Udovičić, MUP

SKANDALOZNO

NEZAPAMĆENA SCENA U SPECIJALNOM SUDU! Optuženi Zoran Jeličić napravio NOVI SKANDAL: Skinuo gaće i mokrio nasred sudnice!

Crna Hronika

Zoran Jeličić skinio je donji veš u sudnici Specijalnog suda u Beogradu i izvršio malu nuždu na zaprepašćenje sudije i svih prisutnih.

Zoran Jeličić, kom se sudi zbog sumnje da je bio pripadnik takozvane "valjevske grupe", napravio je novi incident u Specijalnom sudu u Beogradu, pošto je skunio gaće i izvršio nuždu u sudnici!

Na ovakav potez optuženi koji je u novembru 2019. u sudnici prerezao sebi vrat, odlučio se pošto mu sudija nije dozvolila da ide u toalet tokom suđenja.

- U toku prvog dela suđenja, zatražio je da ide u toalet "jer ne može da izdrži". Sudija Svetlana Aleksić mu je dozvolila, ali pošto ga nije bilo desetak minuta, poslala je sudsku stražu da vidi da li je sve u redu. Međutim, Jeličić je stražaru rekao da "ima bolove u stomaku i da ne zna kada će moći da završi", zbog čega je sudija odlučila da bude napravljena pauza - kaže izvor Kurira.

U nastavku suđenja, kako navodi, Jeličić je ponovo nekoliko puta tražio da ode do toaleta, ali kako mu sudija nije dozvolila, otkopčao je pantalone i mokrio u boksu za optužene.

Sudsko veće ga je zbog nezapamćenog skandala u sudnici kaznilo, i odlučilo da u nastavku suđenje prati iz posebne prostorije. Jeličićev branilac, advokat Dragoljub Đorđević, ponovio je svoj zahtev da se uradi veštačenje, kako bi se utvrdilo da li je on uopšte sposoban da prati suđenje.

Kao organizator "valjevske grupe" označen je Milan Lazarević, zvani Laza Bombaš. On je ponovo zatražio izuzeće sudije, navodeći da je tužio za uvredu, ali je taj zahtev odbačen.

J. S.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...