ZAPALJEN SKUPOCENI DŽIP NA ZVEZDARI: Upozorenje za vlasnicu?! Žena u strahu posle paljenja auta
Totalna šteta... Policija istražuje paljenje „rendž rover“, Foto: Ana Paunković

VATRA

ZAPALJEN SKUPOCENI DŽIP NA ZVEZDARI: Upozorenje za vlasnicu?! Žena u strahu posle paljenja auta

Crna Hronika -

Buktinja - Skupoceni „rendž rover“, koji se vodi na Ninu G. (34), izgoreo je u Ulici Vojislava Ilića, a policija proverava da li je to bilo upozorenje ženi

Skupoceni džip marke „rendž rover“, koji je u vlasništvu Nine G. (34), izgoreo je juče u požaru koji je izbio oko četiri sati ujutru u Ulici Vojislava Ilića u beogradskoj opštini Zvezdara.

Kako saznajemo, požar na vozilu, koje je bilo parkirano na trotoaru ispred zgrade, policiji i vatrogascima prijavila je sama vlasnica džipa.

- „Rendž rover“ je buknuo pred zoru, a čuli smo da je vlasnica s terase stana videla svoj auto u plamenu. Inače, bio je parkiran pored igraonice. Vatrogasci su ugasili plamen, a žena se veoma uznemirila zbog toga. Dok je policija obavljala uviđaj, pozlilo joj je, te je intervenisala Hitna pomoć - kaže naš izvor.

foto: Ana Paunković

Pod stresom

Prema njegovim rečima, postoji sumnja da je džip namerno zapaljen.

- Proverava se da li je „rendž rover“ poliven benzinom, pa zapaljen ili je na njega bačen Molotovljev koktel. Ceo prednji deo, kao i unutrašnjost vozila su uništeni, tako da je šteta praktično totalna. Policija je uzela i snimke sa sigurnosnih kamera sa objekata u blizini parkinga na kome je došlo do paljevine kako bi se videlo da li su kamere eventualno snimile da se neko šunja oko vozila - kaže izvor.

foto: Ana Paunković

Vlasnica vozila, nakon što joj je ukazana medicinska pomoć, dala je izjavu policiji.

- Ona je rekla da ne zna šta se desilo i kako je njen automobil planuo. Ispričala je da je s terase videla da gori - dodao je izvor.

Istraga o paljenju „rendž rovera“ je u toku.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

Upozorenje

- Proverava se da li je neko na ovaj način želeo vlasnici luksuznog vozila da pošalje poruku ili da je upozori zbog nečega. Takođe, ispituje se da li joj je neko u poslednje vreme pretio i zbog čega - objašnjava izvor upućen u istragu.

Zapaljeno vozilo i juče je bilo parkirano na mestu na kome je izgorelo, a na njemu su bila vidljiva oštećenja. Ceo prednji deo je potpuno ugljenisan.

Komšije

NIŠTA NE ZNAMO

Komšije iz Vojislava Ilića juče su rekle da ne poznaju vlasnicu džipa, te da ne znaju ništa o njoj.

- Čuli smo vatrogasne sirene i to nas je probudilo. Jesmo se uznemirili, ali kada smo shvatili da nema povređenih i da je pričinjena samo materijalna šteta, laknulo nam je. Inače, ovde nemamo problema s komšijama, svi su zaista fini i kulturni - rekle su komšije.

Kurir.rs/ Jelena Rafailović Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track