ŠOK PRESUDA NASTAVNIKU PEDOFILU (66): 18 meseci zbog bluda nad učenicom (11)! Rođaci po pravdu i do Strazbura!
Foto: Shutter

Presuda

ŠOK PRESUDA NASTAVNIKU PEDOFILU (66): 18 meseci zbog bluda nad učenicom (11)! Rođaci po pravdu i do Strazbura!

Crna Hronika -

Profesor mora u zatvor zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje nad maloletnicom

O. A. (66) nastavnik u Osnovnoj školi „Rifat Burdžević Tršo“ u Tutinu osuđen je u Višem sudu u Novom Pazaru na 18 meseci zatvora zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje koje je počinio nad svojom maloletnom učenicom (11).

Nastavnik je uhapšen pre nešto više od godinu dana zbog sumnji da je u fiskulturnoj sali i školskoj svlačionici seksualno zlostavljao učenicu.

Presudu nastavniku, koji je u pritvoru proveo nepunih 14 meseci, rodbina učenice dočekala je u neverici. Pred zgradom suda, najbliži rođaci devojčice rekli su da su ogorčeni visinom kazne, da toliku kaznu dobiju vozači kad na „ulici kolima udare kuče“. Rođaci su najavili da će pravdu, ako bude trebalo, tražiti do suda u Strazburu. - Kakva je ovo presuda? Još ne možemo da verujemo da se nešto ovako dogodilo - rekli su rođaci devojčice iz ugledne tutinske porodice nakon suđenja koje je bilo zatvoreno za javnost.

Inače, u Novom Pazaru je nedavno na godinu dana zatvora osuđen nastavnik srpskog jezika iz jedne osnovne škole na Pešteru. On je u školskoj zbornici grlio i pokušao da poljubi učenicu šestog razreda.

Kurir.rs/ Z. Š. Foto: Shutter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track