HOROR U PREŠEVU: Albanac napao Leskovčanku (20), pokušao da je napastvuje
Foto: Sonja Spasić

određen pritvor do 30 dana

HOROR U PREŠEVU: Albanac napao Leskovčanku (20), pokušao da je napastvuje

Crna Hronika -

Devojka iz Leskovca koju je pre nekoliko dana pretukao bivši dečko u selu Rajince kod Preševa i pokušao da siluje nije životno ugrožena, saznaje Kurir.

„Ona je pregledana i konstatovane su joj lake telesne povrede i da ne postoji ugroženost zdravlja“, kaže za Kurir načelnik Urgentnog odeljenja doktor Ljubiša Stojilković, navodeći da zbog istrage u pomenutom slučaju ne može da daje više informacija. Sa ovog odeljenja devojka je upućena kod lekara specijalista zbog dalje dijagnostike.

Kako se nezvanično saznaje zadobila je lake telesne povrede u vidu hematoma na rukama i nogama po licu i vratu.

Policiji u Vranju slučaj je prijavljen 24. februara iz Doma zdravlja u Preševu. Nadležni su prijavili da se lekarima obratila devojka zbog zadobijenih povreda. Policija je po prijavi izašla na lice mesta obavila razgovor sa lekarom i sa povređenom devojkom. Dvadesetogodišnja devojka je u međuvremenu prebačena u ZC u Vranju i o slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Vranju, saopštavaju iz PU Vranje.

Kako se nezvanično saznaje,dvadesetogodišnju devojku iz Leskovca koja radi u Rajincu u akva-parku napao je bivši momak, želeći da sa njom obnovi vezu. Sačekao ju je posle posla kolima. Oni su ranije bili u emotivnoj vezi. Devojka nije želela nastavak emotivne veze, niti da ima bilo šta sa bivšim dečkom koji je iz Rajinca. Nakon što ju je sačekao posle posla povezao ju je kolima, a onda je krenuo sa nasilničkim ponašanjem, vukao je u kolima, tukao i pokušao da je siluje.

Prema informacijama iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju lice je zadržano i određen mu je pritvor za krivično delo pokušaj silovanja i postupak istrage je u toku. Pritvor mu je određen zbog težine krivičnog dela i uticaja na svedoka.

(Kurir.rs/Danijela Jovanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track