Padobranac iz Ćuprije uspešno operisan

Padobranac iz Ćuprije uspešno operisan

Crna Hronika -
Operacija, koja je trajala oko sat vremena, dobro prošla i Srba Savić, koji je imao prelom desne butne kosti, posle hirurške intervencije u svesnom je stanju

KRAGUJEVAC - Padobranac Srba Savić (58) iz Ćuprije koji je povređen na aeromitingu u Jagodini operisan je u popodnevnim satima u Kliničkom centru u Kragujevcu, svestan je i već sutra započeće proces rehabilitacije.

U Kliničkom centru rečeno je da je operacija, koja je trajala oko sat vremena, dobro prošla i da je Savić, koji je imao prelom desne butne kosti, posle hirurške intervencije u svesnom stanju i da je komunikativan.

Savić koji se padobranstvom bavi blizu pet decenija, u izjavi novinarima, nakon što je izašao iz operacione sale, prvo je zahvalio lekarima na brzoj intervenciji.

"Bolovi su prestali i dobro se osećam", rekao je Savić i dodao da je cele protekle noći razmišljao o padu i tome da je dobro prošao, jer takvi slučajevi obično imaju tragičan ishod.Na aeromitingu u Jagodini juče su povređena dvojica padobranaca.

Savić, član ekipe Aero-kluba Jagodina, povređen je zbog otkazivanja glavnog padobrana prilikom skoka sa 1.000 metara. Tom prilikom zadobio je prelom kuka.Padobranac Aleksandar Pavlović (32) iz Beograda je zadobio nagnječenje karlične kičme i prelom slabinskog drugog pršljena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track