POKUŠAJ LIKVIDACIJE TAMARE ZVICER U KOTORU: Vođa škaljarskog klana poslao snimke kao alibi
U pritvoru... Jovan Vukotić, Foto: Printscreen/ Instagram

DOKAZI

POKUŠAJ LIKVIDACIJE TAMARE ZVICER U KOTORU: Vođa škaljarskog klana poslao snimke kao alibi

Crna Hronika -

Tužilaštvo Crne Gore proverava autentičnost dokaza koje im je dostavio Jovan Vukotić (39), navodni vođa škaljarskog klana, a koji se odnose na pokušaj ubistva Tamare Zvicer, supruge Radoja Zvicera, jednog od navodnih vođa kavačkog klana, prenose crnogorski mediji.

Kako oni navode, radi se o video-snimcima koji navodno potvrđuju Vukotićev alibi da 23. maja 2016. godine, kada je pokušana likvidacija Tamare Zvicer, on nije bio u Kotoru, već u Sloveniji. - Vukotić je tužilaštvu dostavio više snimaka na kojima se vidi gde boravi za vreme pokušaja ubistva. Na video-materijalu navodno se vidi kako Vukotić boravi u jednom slovenačkom tržnom centru, a ne u Kotoru, gde je bio pokušaj ubistva - prenose crnogorski mediji i dodaju:

- Takođe, pored snimaka sa nadzornih kamera, Vukotić je istražnim organima dostavio i putnu dokumentaciju koja potvrđuje njegove tvrdnje, a koja će biti predmet provera.

Podsetimo, Jovan Vukotić je 8. februara u strogoj tajnosti iz Srbije izručen Crnoj Gori, nakon što je 15 meseci proveo u zatvoru u Beogradu zbog falsifikovanja pasoša.

Kurir.rs/ B. T. Foto: Printscreen/ Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track