Tražila zlato i pare da joj skine magiju

Vidovita Jelena privođena u MUP

Tražila zlato i pare da joj skine magiju

Crna Hronika -
V. S. ispitali inspektori policije zbog sumnje da je ženi iz unutrašnjosti Srbije obećala da će joj porodicu očistiti od crne magije za 450 evra i nakit

BEOGRAD - Skidanje crne magije može da vas odvede direktno u policiju!Baš kao što je i V. S., alijas Vidovitu Jelenu, iz okoline Beograda. Kako Kurir saznaje u beogradskoj policiji, ona je privedena na informativni razgovor zbog sumnje da je od žene iz unutrašnjosti uzela 450 evra, zlatni lanac i šest zlatnih prstenova da bi skinula crnu magiju s njene porodice i sprečila muža da se razvede od nje.Kako kaže naš izvor iz Odeljenja za suzbijanje imovinskih delikata u PU Beograd, žrtva je pronašla broj telefona Vidovite Jelene u jednim novinama, pozvala je i rekla joj da se u kući mnogo svađaju i da misli da je neko na njih bacio crnu magiju.- V. S. joj je na to odgovorila da može „na daljinu“ da joj skine „zle čini“, a potom joj naložila da joj odmah autobusom pošalje 150 evra, delove garderobe ukućana, nekoliko peškira kojima su se brisali, litar ulja, fotografije, veliki zlatni lanac i šest zlatnih prstenova, što je žena i učinila - navodi on.Ali, kako priča izvor Kurira, V. S. je posle nekoliko dana zaključila da je magija kod žene koja ju je zvala za pomoć bila mnogo jaka, te joj je tražila dodatnih 600 evra za uslugu.- Dobila je 300, jer „klijentkinja“ nije imala više. Vreme je prolazilo, a situacija u kući u unutrašnjosti Srbije nije se popravljala. Zbog toga je žena ponovo pozvala Jelenu i zatražila novac i nakit nazad, što je vidovnjakinja odbila rekavši joj da je više ne zove. I još joj je zapretila da će pozvati njenog muža i reći mu kako je njegova supruga htela da baci crnu magiju na njega - otkriva izvor Kurira i dodaje da je to bio čas kada je žena odlučila da ceo slučaj prijavi policiji, nakon čega su oni pokrenuli pretkrivični postupak.

Vidovita Jelena: Nije tačno! Pomogla sam joj!- Ja sam vidovita. To je moj posao. Skidam magiju, a ako ne uspe, vraćam novac. Sa tom ženom sam se dogovorila da ću da joj pomognem da je muž ne ostavi, a da mi ona to plati u nakitu i novcu. Nije tačna informacija da sam tražila da mi bilo šta pošalje autobusom. Bila je pred razvodom ali se situacija između nje i muža popravila. Ona mu je priznala da me je zvala, pa ju je verovatno on naterao da traži novac i nakit nazad. Prijavila me je i policiji. A ja sam joj vratila nakit i pare - kaže V. S. za Kurir i dodaje da je, predvidela da će se joj ovaj slučaj doneti probleme ali ne otkriva zašto ga je onda ipak „preuzela“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track