ZVERSKI MASAKRIRAO DEVOJKU SATIMA! Ivana Filipović: Vrištala sam od bolova dok me je pekao peglom
Foto: Privatna Arhiva

NOVI SAD: U OSNOVNOM SUDU JUČE SVEDOČILA ŽRTVA STRAVIČNOG NASILJA

ZVERSKI MASAKRIRAO DEVOJKU SATIMA! Ivana Filipović: Vrištala sam od bolova dok me je pekao peglom

Crna Hronika -

Užasno mučenje Ivana Filipović ispričala je da ju je Đorđe Lacković gazio i ubadao nožem

Ivana Filipović (23), koju je 12. marta 2019. tadašnji momak Đorđe Lacković (24) zverski pretukao u stanu u Novom Sadu, svedočila je juče u Osnovnom sudu, i to iz posebne prostorije, kako se ne bi srela sa napadačem jer ga se i dan-danas plaši.

Podsetimo, na prvom ročištu advokat oštećene Zorica Perić rekla je da Ivana ne bi mogla da podnese susret s nasilnikom i da bude u istoj prostoriji s njim jer bi se u takvoj situaciji onesvestila. Žrtva dobila status posebno osetljivog svedoka, a juče je rekla „da je zainteresovana za krivično gonjenje optuženog“.

Otpao radijator

- On je mene nožem ubo u natkolenicu. To je bio kuhinjski, crni nož, najveći koji smo imali. Gazio me je celom težinom i udarao nogom po telu. Od toga su mi polomljena rebra i probijena plućna maramica - rekla je Ivana odgovarajući na pitanja advokata okrivljenog.

Ona je ispričala i da ju je bivši momak „gazio po prstima na rukama, a kada ju je odgurnuo, radijator je otpao od siline tog udarca“.

Spuštena glava

- Kada me je pekao peglom, bila sam savijene glave, tako da ne mogu da procenim da li me je pekao celom površinom pegle ili delom. Trzala sam se od bolova i vrištala. Bila sam u majici kratkih rukava - ispričala je detalje mučenja.

Veštak dr Vladimir Pilija rekao je „da je na osnovu medicinske dokumentacije konstatovao da je oštećena zadobila povrede opasne po život“.

Odbrana

UKINITE MU PRITVOR

foto: Privatna Arhiva

Branioci Đorđa Lackovića ponovo su tražili da mu se ukine pritvor, u kom je već godinu dana. Međutim, sudija je odbio taj predlog.

(Kurir.rs / Slađana Stojanović / Foto:Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track