UŽAS KOD GORNJEG MILANOVCA: Mladiću u tuči odsekli prst, a jedan DETALJ unosi misteriju u ceo slučaj!
Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

horor

UŽAS KOD GORNJEG MILANOVCA: Mladiću u tuči odsekli prst, a jedan DETALJ unosi misteriju u ceo slučaj!

Crna Hronika -

Darko J. (33) iz sela Donja Vrbava primljen je u bolnicu u Gornjem Milanovcu, a policiji je rekao da su ga napala trojica muškaraca, pretukla ga i odsekla mu prst.

Kako saznajemo, incident se dogodio u noći između petka i subote, u tri sata posle ponoći, u trenutku kad se muškarac vraćao iz kafane.

- Napadači su ga posle pijanke u kafani sačekali ispred kuće. Navodno, povređeni je policiji rekao da su ga najpre pretukli, a potom mu odsekli prst na ruci. Zasad nije poznat motiv napada - navodi izvor Kurira.

Kako dodaje, Hitna pomoć je došla ispred kuće povređenog i prevezla ga u bolnicu.

- Uprkos tvrdnjama da je pretučen, lekari na njegovom telu nisu uočili povrede koje bi to i dokazale. Međutim, prst mu jeste odsečen i odmah mu je ukazana pomoć. Zbrinut je i dobro se oseća, a policija radi na slučaju - dodaje naš sagovornik.

Rođaka povređenog muškarca kaže za Kurir da je on često odlazio u kafanu, kao i da je „prgav kad popije“. - Verovatno je malo više popio, pa su se posvađali i ispalo je šta je ispalo. To mu je mana. Prgav je kad popije. Ne znam s kim bi mogao da se posvađa - priča rođaka.

Kurir.rs/ D. S. - D. Č. Foto: Shuterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track