UŽASNA TRAGEDIJA! U POŽARU NA NOVOM BEOGRADU OSTALA BEZ PORODICE: Anja u tišini sahranila oca, majku i brata!
Bili su divni ljudi... Stojanoviće ispratili Anja i rodbina, Foto: Kurir, Privatna Arhiva

TUŽNO: ŽRTVE POŽARA ISPRAĆENE NA VEČNI POČINAK

UŽASNA TRAGEDIJA! U POŽARU NA NOVOM BEOGRADU OSTALA BEZ PORODICE: Anja u tišini sahranila oca, majku i brata!

Crna Hronika -

Da nije ovo vanredno stanje, ovoj sahrani bi prisustvovalo stotine ljudi, jer su Stojanovići bili predivni. Nažalost, situacija je takva kakva je, rekao je jedan ožalošćeni

Anja Stojanović, koja je 21. marta u požaru u soliteru na Novom Beogradu izgubila majku Ljiljanu (51), oca Zorana (52) i brata Aleksandra (26), juče je sahranila svoje najmilije na Bežanijskom groblju.

Opelu i sahrani, osim Anje, prisustvovalo je još svega desetak ljudi, pošto je na snazi zabrana okupljanja zbog epidemije koronavirusa. Ožalošćeni su na licima imali maske, na rukama rukavice i držali su odstojanje. Anji su saučešće izjavljivali klimanjem glavom s bezbedne udaljenosti, a kovčege s telima nisu dodirivali niti celivali.

- Da nije ovo vanredno stanje, ovoj sahrani bi prisustvovalo stotine ljudi, jer su Stojanovići bili predivni. Nažalost, situacija je takva kakva je - rekao je jedan ožalošćeni.

Juče su gotovo u isto vreme na Centralnom groblju sahranjeni i supružnici Marija (45) i Aleksandar Nesimovski (47). Podsetimo, požar je izbio u subotu oko četiri sata ujutru na sedmom spratu zgrade „televizorke“, a zatim se proširio na još nekoliko stanova. Poginulo je ukupno šestoro, dok je šestoro povređeno.

Kurir.rs/ J. R. Foto: Kurir, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja