Najnovije vesti

BAHATI PEVAČI I FUDBALER IDU U KUĆNI ZATVOR: Priznali da su se provodili u kafiću u vreme vanrednog stanja!
Foto: Ana Paunković

nema povlašćenih

BAHATI PEVAČI I FUDBALER IDU U KUĆNI ZATVOR: Priznali da su se provodili u kafiću u vreme vanrednog stanja!

Crna Hronika

Pevač Radiša Trajković Đani, njegova žena Slađana, kolega Mitar Mirić kao i fudbaler Aleksandar Prijović priznali su krivicu na saslušanju u Trećem osnovom tužilaštvu i na osnovu sporazuma saglasili se da budu osuđeni na po tri meseca kućnog zatvora, saznaje Kurir!

Kako je Kurir pisao, grupa od 20 ljudi koja je sedela u kafiću poznatog hotelaa, među kojima su osim cele porodice pevača Đanija i advokat kao i jedna doktorka, uhapšena je u petak nešto posle 15 sati zbog toga što su prekršili zabranu okupljanja za više od dve osobe u zatvorenom prostoru.

foto: Ana Paunković

Njima je na teret stavljeno krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme trajanja epidemije! Osim pomenutih četvoro, sporazme je potpisalo još petoro osumnjičenih.

- Svi su uhapšeni u istoj akciji i posle policijskog zadržavanja i noći u pritvoru, privedeni su u Treće osnovno tužilaštvo. Priznali su krivicu i slopili nagodu na osnovu koje će naredna tri meseca morati da provedu u kućnom zatvoru. Istražni organi pokazali su da nema zaštićen i da će svako ko bude kršio zakon da bude kažnjen za to - kaže izvor Kurira. 

Kako Kurir saznaje, u toku dana o ovom sporazumu do kraja dana trebalo bi da se izajsni Treći osnovi sud.

foto: Ana Paunković

Podsetimo, prema našim informacijama, kada je ljude u kafiću poznatog hotela zatekla policija, neki od njih pokušali su da se izvuku tako što su se telefonom ili preko sajta prijavili kao gosti hotela. Međutim, nije im pošlo za rukom da prevare istražne organe i svi su uhapšeni.

(Kurir.rs/J. Spasić/ foto Ana Paunković)  

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...