DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U PARAĆINU: Ubila muža na spavanju, ŠURAK ZATEKAO STRAVIČAN PRIZOR!
Foto: T.Ilić.

BRINUO O NJOJ ONA MU PRESUDILA

DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U PARAĆINU: Ubila muža na spavanju, ŠURAK ZATEKAO STRAVIČAN PRIZOR!

Crna Hronika -

U Paraćinskom selu Buljane noćas je ubijen sedamdesetogodišnji Milan J, a pod sumnjom da je izvršila ovaj zločin uhapšena je njegova supruga Slavica J.

Telo žrtve pronašao je rođak koji je došao u njegovu kuću, a prema priči meštana, Milan je ubijen na spavanju sa više udaraca nekim predmetom, možda motkom. Meštani kažu za osumnjičenu kažu da ima psihičke probleme.

- Ova porodica godinama je živela i radila u Americi, imaju sina i kćerku koji su još uvek tamo. Ćerka ima porodicu, a sin je uskoro trebao da se oženi. Koliko je poznato svima u selu, Milanova žena godinama ima psihičke probleme, zbog čega se ranije vratila iz inostranstva, dok je Milan došao pre par godina, kad je penzionisan. On ima veliku američku penziju, nikakvih finansijskih problema nisu imali i mogli su stvarno srećno da žive da nije njene bolesti – kaže meštanin Dragan Milenković.

On kaže da poznaje žrtvu jer je sa njegovim ocem išao u školu i da je “čovek bio dobar k’o leba”. Meštani pričaju da je žena ponekad bila zbog psihičkih problema agresivna, ulazila ljudima nepozvana u kuće, ali ne znaju da li se lečila.

- Svako drugi na njegovom mestu davno bi je ostavio, kažu Buljanci.

Zločin je otkriven kad je u kuću ove porodice došao rođak, u stvari brat osumnjičene i užasnuo se prizorom koji je video, nakon čega je odmah pozvao policiju i hitnu pomoć.

Kurir.rs/Večernje novosti

Foto T. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track