SRBIN I BOSANAC UHAPŠENI U ITALIJI: Autom uleteli u izlog Gučijeve radnje, ukrali robu vrednu 100.000 evra!
Foto: Youtube Printscreen, Varesenews

lopovi

SRBIN I BOSANAC UHAPŠENI U ITALIJI: Autom uleteli u izlog Gučijeve radnje, ukrali robu vrednu 100.000 evra!

Crna Hronika -

Srpski drzavljanin (37) i Bosanac (43) uhapšeni pre tri dana u Italiji zbog sumnje da su automobilom uleteli u izlog Gučijeve radnje u gradu Vareze i tom prilikom iz nje ukrali robu vrednu više od 100.000 evra, preneli su lokalni mediji.

Kako navode, pljačka se dogodila 11. novembra prošle godine, a balkanski dvojac je uhapšen pošto su nadlezni organi pregledali video-snimke sa nadzornih kamera oko radnje.

foto: Youtube Printscreen, Varesenews

- "Luksuzne" lopove, kako ih mi zovemo, podrzalo je nekoliko saučesnika koji su automobilom razbili izlog i čekali ih da obave pljačku. Lopovi su sa sobom nosili velike crne torbe u koje su ubacivali markiranu robu. Sumnja se da su imali i saradnike koji su bili spremni da iz Istočne Evrope dođu u Italiju. Prema istrazi koju je sproveo vareški tuzilac, oni su spremili još osam automobila s kojima su planirali da obave pljačke u Milanu, Monci i Bergamu. Vozila su zaplenjena - navodi izvor lokalnih medija.

On dodaje da ovo nije bila prva pljačka u kojoj su Srbin i Bosanac učestvovali.

foto: Youtube Printscreen, Varesenews

- Prvi put su im stavljene lisice zbog krađe parfema u jednoj parfimerije u Milanu, u naselju Vimodrone. Tom prilikom ukrali su robu čija je vrednost oko 90.000 evra - navodi izvor tamošnjih medija.

(Kurir.rs/D.Stamenković/Foto:YouTube printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track