TRAGEDIJA U MARTONOŠU KOD KANJIŽE: Bebica od 40 dana mrtva u kući, majka je zorom podojila a onda videla da ne diše
Foto: S.U.

Devojčica od 40 dana pronađena mrtva: čeka se rezultat obdukcije

TRAGEDIJA U MARTONOŠU KOD KANJIŽE: Bebica od 40 dana mrtva u kući, majka je zorom podojila a onda videla da ne diše

Crna Hronika -

KANJIŽA - Beživotno telo devojčice V.F. iz Martonoša, koja je rođena pre 40 dana, pronađeno je u subotu ujutru u porodičnoj kući jedne višečlane porodice iz ovog sela kod Kanjiže.

Majka je, kako saznajemo, oko 5 sati ujutru podojila bebu, a dva sata kasnije uočila je da ne diše i da je mrtva. Odmah je pozvala Hitnu pomoć, a na lice mesta nešto kasnije došli su i istražitelji. Uviđaj na licu mesta strašne porodične tragedije obavio je Branislav Rankov, zamenik Višeg javnog tužioca u Subotici:

foto: S.U.

-Telo devojčice poslato je na obdukciju koja će se obaviti u novosadskom Centru za sudsku medicinu. Tek nakon obdukcije biće poznat uzrok smrti - rekao je Rankov i dodao da se radi o višečlanoj porodici sa više dece i da su primaoci socijalne pomoći.

Beba je, kako saznajemo , zatečena bez vidljivih povreda. U ovom trenutku nema nagoveštaja da je reč o nasilnoj smrti, ali će sve biti jasnije nakon obdukcije tela.

Gergelj Horvat, predsednik Saveta Mesne zajednice Martonoš, potvrdio nam je da su meštani u subotu ujutru videli sanitetsko vozilo, ali da ne zna o kojoj se porodici radi:

foto: S.U.

- Koliko je meni poznato, u našem selu nikada ranije nije se dogodila ovakva porodična tragedija. Tužno i žalosno- rekao je on.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track