ZA NJEGA SE VERUJE DA JE BIO META NAPADAČA U KAFIĆU NA VRAČARU! Oglasio se Nilović: U šoku smo, pijemo tablete KURIR TV
Foto: Instagram

KAŽE DA NEMA VEZE SA KLANOVIMA

ZA NJEGA SE VERUJE DA JE BIO META NAPADAČA U KAFIĆU NA VRAČARU! Oglasio se Nilović: U šoku smo, pijemo tablete KURIR TV

Crna Hronika -

Mete napada u ponedeljak u kafiću na Vračaru najverovatnije su bili Miloš Nilović zvani Runjo (31) koga policija označava kao pripadnika škaljarskog klana i njegov kum, bivši žandarm Vojislav Kostić.

Nilović je potvrdio da se nalazio u kafiću u tom trenutku i negira da je pripadnik škaljarskog klana.

"Kako se na snimku vidi tako je i bilo, trajalo je dve sekunde i to je to. Sedeli, ušla kamikaza i izašla. Niti smo šta videli, sedeli smo najnormalnije. U šoku smo, pijemo tablete, razmišljamo više da idemo iz Srbije", kaže Nilović.

On dodaje da je u kafiću sedeo sa svojim kumom Kostićem, kao i da naoružanog napadača nije prepoznao.

"Ja i Vojkan smo tu došli da popijemo kafu. Mi smo sedeli sa menadžerima lokala, sa njima sedimo svaki dan tu. Nismo se krili ni od koga, to policija zna, policija sedi svaki dan u tom lokalu. Nemaju nas ni za šta, ništa ne radimo. Normalni, brate, sedimo, popijemo kafu, sa svima smo korektni. Niti se bavim kriminalom, niti prodajem drogu. Zidao sam neke zgradice", priča Nilović.

Kaže da ne zna da li je on bio meta jučerašnjeg napada kao što mediji pišu, ali mu, tvrdi, "metu na čelo stavljaju upravo novinari".

"Više mi je preko glave svega, da stavljaju metu meni i mom kumu na glavu – da smo mi kumovi škaljarskog klana. Sram bilo svakog ko je to napisao. Mi veze nemamo ni sa škaljarskim klanom, ni sa kavačkim. Niti vodimo rat sa nekim", kaže Nilović nervozno i objašnjava da je neko vršio pritisak na policiju kada ih je pre tri godine uhapsila i proglasila za škaljarce, ne želeći da imenuje ko.

"Nismo mi cinkaroši. Znaju da smo ispravni i da nemamo veze sa ovim", kaže Nilović i dodaje da su se stvari promenile i da ih "policija više ne hapsi".

Nilović i Kostić su u ponedeljak popodne sedeli u jednom beogradskom kafiću kada je ušao maskirani napadač sa automatskim oružjem u ruci. Došlo je do pometnje, gosti su se razbežali, kao i potencijalne žrtve.

Miloš M. ih je jurio po bašti, ali je ubrzo pobegao u nepoznatom pravcu pešice. Inspektori su brzo identifikovali napadača, i pronašli ga u štek stanu u Nebojšinoj ulici. Uhapšen je juče. U stanu je pronađena i garderoba koju je nosio prilikom upada u kafić, automatsko oružje "uzi", kao i silikonska maska.

(Blic/Krik)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track