RANJENI MUŠKARAC S MILJAKOVCA NEPOPRAVLJIV: Drug Malog Trefa robijao i sa braćom Dalton
Foto: Facebook, Kurir/D.S.

OTKRIVAMO

RANJENI MUŠKARAC S MILJAKOVCA NEPOPRAVLJIV: Drug Malog Trefa robijao i sa braćom Dalton

Crna Hronika -

Kriminal: Aleksandar Kostadinović, koji je 1998. opljačkao firmu ubijenog Vlade
Trefa, prijatelj je i sa problematičnim mladićima iz Mladenovca, koji imaju podeblji dosije

Aleksandar Kostadinović (42), osuđivani drug pokojnog Andreja Kovačevića, zvanog Mali Tref, sina čuvenog biznismena iz devedesetih Vlade Trefa, koji je izrešetan preksinoć ispred zgrade na Miljakovcu, poslednji put se našao iza rešetaka 2017. zbog sumnje da je s „braćom Dalton“ iz Mladenovca učestvovao u otmici!

foto: Facebook Printscreen

Kostadinović, koji je u pritvoru proveo tri godine zbog te otmice, ranjen je u sačekuši nedugo pošto je izašao iz pritvora, a policija proverava šta je motiv krvavog napada. - Kostadinović je 2017. bio uhapšen sa Darkom Ilićem, jednim od problematične braće iz Mladenovca, koji sebe nazivaju „braća Dalton“, po likovima iz crtaća. Sumnja se da su oteli G. V. na Kosmaju jer je Iliću navodno dugovao novac.

Držali su ga vezanog u jednom stanu na Dedinju, ali je on uspeo da se oslobodi i potraži pomoć - podseća izvor i dodaje: - Kostadinović se tokom istrage branio da nije učestvovao u otmici, već da je u stan došao na poziv svog prijatelja Ilića da popiju piće. Međutim, sud nije poklonio veru njegovoj odbrani, pa je nepravosnažno osuđen na višegodišnju robiju.

foto: Privatna Arhiva

Tokom postupka saznalo se i kako su se Kostadinović i „braća Dalton“ upoznali. - Kada je Aleksandar 2011. izašao iz zatvora, u kome je proveo 13 godina zbog dvostrukog ubistva i pljačke 7,5 miliona maraka zajedno s Malim Trefom, slučajno je naišao na saobraćajnu nesreću. Ispostavilo se da je udes imao jedan od braće Dalton iz Mladenovca. Kostadinović ga je prevezao u bolnicu i tada su se sprijateljili - kaže izvor Kurira.

Podsetimo, izrešetani Kostadinović je 1998. godine kao dvadesetogodišnjak, zajedno sa Andrejem Kovačevićem i Filipom Gavrilovićem, počinio surovu pljačku agencije „Tref rentakar“. Pljačku je organizovao Andrej, sin iz prvog braka Vladimira Kovačevića - Vlade Trefa, koji je ubijen godinu dana ranije, a sva njegova imovina, uključujući i rentakar agenciju, pripala je njegovoj drugoj ženi Bojani Bajrušević.

Kurir / J. I.

Foto: Facebook, Kurir/D.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track