TRAGEDIJA: Medicinska sestra skočila s bolnice Bežanijska kosa, kolege u šoku!
Mesto stradanja... Vesna R. skočila kroz prozor KBC, Foto: Zorana Jevtić

TUGA

TRAGEDIJA: Medicinska sestra skočila s bolnice Bežanijska kosa, kolege u šoku!

Crna Hronika -

Vesna R. (53), medicinska sestra iz KBC Bežanijska kosa u Beogradu, preminula je nakon što je skočila kroz prozor bolnice u kojoj je godinama radila.

Kako saznajemo, tragedija se dogodila u ponedeljak oko 6.30 sati.

- Medicinska sestra, koja je dugo bila zaposlena u ovoj bolnici, došla je tog jutra na posao. Ništa nije ukazivalo na tragediju. Ona je skočila kroz prozor sa drugog sprata, sa odeljenja urologije. Njeno telo zatečeno je u bolničkom krugu, ali nije joj bilo spasa iako su joj kolege odmah pritekle u pomoć - priča naš izvor iz istrage.

Kolege preminule Vesne kažu da su jako potreseni ovom tragedijom.

- Poslednjih meseci smo zbog pandemije radili punom parom, naša bolnica je bila jedna od kovid bolnica. Vesna nije bila zaražena koronavirusom, a ne verujem ni da je to uticalo na nju. Zbog čega se odlučila na samoubistvo zna samo ona - kaže jedan kolega i dodaje:

- Čuo sam da je ona navodno duže vreme bila na terapiji, imala je neku vrstu depresije. Međutim, normalno je radila i nije se žalila da joj je loše ili teško. Bila je divna koleginica, veoma odgovorna i ljubazna prema svima. Znamo da je imala unuče, o kome je često pričala sa ostalim sestrama. Svi smo strašno potreseni i ne možemo da verujemo šta se dogodilo.

Nadležni iz KBC Bežanijska kosa nisu se oglašavali povodom ove tragedije.

Kurir.rs/ J. I. Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track