KURIR U OPOVU, NOVI DETALJI DRAME: Dva hica sasuo u bivšeg muža svoje rođake jer joj je došao na kućni prag! UHAPŠEN
Foto: Tamara Trajković

hitno prebačen u pančevačku bolnicu

KURIR U OPOVU, NOVI DETALJI DRAME: Dva hica sasuo u bivšeg muža svoje rođake jer joj je došao na kućni prag! UHAPŠEN

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pančevačka policija uhapsila je 33-godišnjeg J.S. zbog pokušaja ubistva koji se dogodio u Opovu nadomak Beograda kada je sa dva hica teško ranio Š. S. (31).

foto: Tamara Trajković

Kako se saznaje, na muškarca (31) pucao je rođak njegove bivše nevenčane supruge. Do pokušaja ubistva je došlo jer je ranjeni muškarac došao u kuću svoje bivše nevenčane supruge.

foto: Tamara Trajković

Posle ranjavanja hitno je prevezen u pančevačku bolnicu sa dve prostrelne rane. Prvi rezultati istrage govore da je najverovatnije reč o neraščišćenim porodičnim odnosima.

Tužilaštvo: Osumnjičen za ubistvo u pokušaju

S. J. koji je sinoć u Opovu iz pištolja ranio drugog muškarca uhapšen je zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Pančevu.

"Muškarac iz Opova star 34 godine nakon kraće rasprave iz pištolja je ispalio dva hica u drugo lice koje je zadobilo prostrelne rane u predelu noge i stomaka", kaže se u saopštenju. Ranjeni je zbrinut u Opštoj bolnici u Pančevo gde je zadržan na daljem lečenju, a prema poslednjim informacijama nalazi se u stabilnom stanju. S. J. će biti saslušan, saopštilo je Tužilaštvo.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja