ULETEO U KUĆU, KRVNIČKI TUKAO BIVŠU ŽENU, PA SINU STAVIO NOŽ POD GRLO! Stric uzeo pištolji i upucao ga! Haos u Opovu!
Foto: Tamara Trajković

pokušaj ubistva

ULETEO U KUĆU, KRVNIČKI TUKAO BIVŠU ŽENU, PA SINU STAVIO NOŽ POD GRLO! Stric uzeo pištolji i upucao ga! Haos u Opovu!

Crna Hronika -

Stevan J. (33) uhapšen je nakon što je u svojoj kući hicem iz pištolja ranio u zadnjicu Stevana Š. (31), koji je maltretirao nekadašnju suprugu i njihovog sina

Stevan J. (33) uhapšen je preksinoć u Opovu zbog sumnje da je ranio bivšeg zeta Stevana Š. (31), koji je pretukao njegovu bratanicu Klaudiju J. (23) i pretio da će zaklati njihovog sina (9).

Tuča i pucnjava dogodile su se u Trećem novom naselju u kasnim večernjim satima, kada je Stevan Š. došao u kuću bivše supruge da vidi dvoje dece koje je dobio u braku s njom. Međutim, kako tvrde rođaci žrtve, on je nasrnuo na bivšu ženu, a stric je pokušao da je zaštiti.

Pesničio je i čupao

- Bivši muž me je prebio, a pretio je i da će zaklati našeg sina! Nismo zajedno već pet godina, ne znam zašto je uradio ovo. Sve je istina, ne mogu da pričam o tome, nije mi dobro - kroz suze je juče rekla Klaudija J., čiji su rođaci detaljno prepričali strahotu koju su preživeli prethodne večeri.

- Stevan je doleteo kolima ispred naših kuća i počeo da divlja po ulici, umalo nam decu nije pogazio. Mislim da je bio pijan. Parkirao se i izašao, a Klaudija je sedela na stepeništu. Čim ju je video, zaleteo se i počeo da je pesniči, a onda ju je zgrabio za kosu i vukao je. Ona mučenica od šoka nije stigla ni da vrisne - priča Dušica, Klaudijina rođaka.

Ona navodi da je bivši zet u tom svom, kako je rekla, ludilu, odjednom dohvatio nož, ali i sina.

- Detetu je zabacio glavu i stavio mu nož na grlo. Moj dever Stevan J. to nije mogao da gleda, uleteo je u kuću i iz nje izašao s pištoljem u ruci. Videvši da Klaudijin stric ima oružje, nasilnik je pustio dete i tada je Stevan pucao u njega. Pogodio ga je u zadnjicu, a metak je izašao kroz stomak - priča potresena rođaka i dodaje da su morali da brane Klaudiju. - Mislim da bi svako isto postupio! Pa zar da nam poubija decu, i to na kućnom pragu - kaže Dušica.

foto: Tamara Trajković

Odavno se rastali

Rođaci kažu da ne znaju šta je Stevana Š. nateralo na ovakvo ponašanje, jer s njim ranije nisu imali problema.

- On i Klaudija su se davno rastali, još dok su im deca bila mala. Zet ranije nikad nije pitao za dečicu, niti ih je bar jednom obišao. Umesto da je došao s čokoladom, on je došao s nožem, da kolje. Deca ga toliko dugo nisu videla da su ga i zaboravila, uopšte ne znaju ko im je i kakav im je tata - pričaju okupljeni rođaci.

Nakon drame u kući Klaudije J. policija je uhapsila njenog strica, dok je njen bivši suprug prevezen u bolnicu i oporavlja se. - Stevan J. sumnjiči se za ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno posedovanje oružja - objašnjava izvor iz istrage.

foto: Tamara Trajković

Pretnje ih uplašile

Rekli su da će nas zapaliti

Rođaci Stevana J. i njegove bratanice Klaudije tvrde da im je nakon pucnjave pretila familija ranjenog.

- Kazali su nam da će nas politi benzinom i sve zapaliti da izgorimo i mi i naša deca. To smo odmah ispričali policiji i mnogo se plašimo da će oni doći ovde i napasti nas - kažu rođaci, koji svi žive u jednoj ulici, kuća do kuće.

Rođaci ogorčeni

Ženio se više puta

Kako tvrde rođaci, Stevan Š. je pre propalog braka s Klaudijom imao i druge brakove.

- Navodno je bio oženjen dva puta pre nje i ima više dece sa više žena. Klaudija je sve to znala i opet ga je prihvatila, a eto šta joj je on iz čista mira uradio - kažu sagovornici.

Kurir / Jelena Ivić

Foto: Tamara Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track