Vučić i Diković:  Brinućemo o porodicama stradalih podoficira
Foto: Ž. Saponjić

U poseti porodicama Milić i Marković

Vučić i Diković: Brinućemo o porodicama stradalih podoficira

Crna Hronika -
Uz izraze najdubljeg saučešća, Vučić i Diković su obećali svu potrebnu pomoć i dalju brigu o porodicama stradalih

PROKUPLJE - Ministar odbrane Aleksandar Vučić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Ljubiša Diković obišli su danas porodice poginulih podoficira Vojske Srbije Nebojše Milića (37) i Slaviše Markovića (36) u Prokuplju.

Oni su najpre posetili suprugu starijeg vodinika Milića, koja se sa njihovo dvoje dece, maloletnim dečacima, nalazila na Kopaoniku.

Vučić i Diković su potom u Prokuplju posetili Milićeve roditelje, a nakon toga su obišli roditelje vodnika Markovića u selu Gornjem Kortincu, na 20-ak kilometara od Prokuplja.

Sa roditeljima u selu je i Slavišina supruga sa osmogodišnjiom kćerkom Marijom i sinom Milošem kojem su juče proslavili 12 godina, ali slavlju nije prisustvovao otac pošto se nalazio na zadatku.

Uz izraze najdubljeg saučešća, Vučić i Diković su obećali svu potrebnu pomoć i dalju brigu o porodicama stradalih.

Milić i Marković su poginuli jutros oko 10:25 u eksploziji kasetne bombe prilikom rasčišćavanja terena od zaostalih minsko-eksplozivnih sredstava na Pančićevom vrhu na Kopaoniku.

Kako je rečeno Tanjugu u Ministarstvu odbrane, Milić će biti sahranjen u Nišu, gde je živeo sa porodicom, a Marković po želji porodice u rodnom Prokuplju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja