Nožem povredio bivšu ženu i još dva muškarca
Foto: Damir Dervišagić

Nožem povredio bivšu ženu i još dva muškarca

Crna Hronika -

BEOGRAD - Na adresi Kanal Petrac na Novom Beogradu, u sredu veče je Ratko P. (54) napao nožem bivšu suprugu Angelinu P. (36) i još dvojicu muškaraca, a svima su nanete lakše telesne povrede, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

U događaju su učestvovali i Perica M, za koga se ne zna koliki mu je stepen povreda i kome je ukazana lekarska pomoć, kao i Petar V. koji je zadobio lake telesne povrede.

I napadač Ratko P. je zadobio lake telesne povrede, a prema saznanjima MUP-a niko nije životno ugrožen.

Policija radi na utvrđivanju okolnosti incidenta koji se dogodio na adresi Kanal Petrac na Novom Beogradu.

Koordinator noćne smene u Hitnoj pomoći doktor Budislava Dimković rekla je Tanjugu da je njihova ekipa intervenisala u 17.47 minuta u ulici Dr Ivana Ribara, gde je zatekla troje povređenih.

Kako je navela Dimković, muškarac starosti oko 60 godina je zadobio ubodnu ranu abdomena i prevežen je na VMA, dok je žena od oko 40 godina imala ubodnu ranu grudnog koša.

Treći povređeni je muškarac od oko 40 godina i on je zadobio posekotinu desne podlaktice, navela je Dimković.

Prema njenim rečima, nešto posle 18 časova Hitna pomoć je za istu intervenciju poslala i drugu ekipu, pošto je četvrti učesnik u ovom sukobu pobegao u ulicu Jurija Gagarina.

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je kod broja 275 i konstatovala da taj čovek ima otvorenu ranu desne šake - veliku posekotinu, pa je i on prebačen na VMA.

Kako prenose beogradski mediji, ove četiri osobe su povređene u incidentu koji se dogodio u divljem naselju iza novobeogradskog bloka 72, a do sukoba je došlo kada je žena došla po svoje stvari sa dvojicom prijatelja u kuću svog bivseg muža.

Mediji prenose i da muž "nakon obračuna" pobegao, ali ga je policija uhvatila u Ulici Jurija Gagrina, dok je ostalo troje povređenih povezao brat jednog od njih ka bolnici, ali ih je policija presrela u ulici Dr Ivana Ribara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track