BRAĆA POGINULA VRAĆAJUĆI SE SA SLAVE: Nenad (42) i Dejan (36) sleteli s puta i udarili u bedem! VOZILI 150 KM NA SAT!
Foto: Kurir/ Jelena Rafailović, Privatna Arhiva, Printscreen/ Linkedin

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA

BRAĆA POGINULA VRAĆAJUĆI SE SA SLAVE: Nenad (42) i Dejan (36) sleteli s puta i udarili u bedem! VOZILI 150 KM NA SAT!

Crna Hronika -

Vraćali se iz provoda: Nenad (42) i Dejan Pavičić (36), obojica iz Batajnice, stradali kada su, vraćajući se s proslave u Inđiji, sleteli sa starog novosadskog puta

Braća Nenad (42) i Dejan Pavičić (36), obojica iz Batajnice, poginula su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Nova Pazova - Batajnica.

Tragedija se dogodila juče ujutro, kada su braća "golfom 7", koji se kretao velikom brzinom, sletela s puta. Od siline udarca automobil je leteo nekoliko desetina metara, udario u drvo i prepolovio se, a Nenad i Dejan ostali su mrtvi na mestu.

Kako Kurir saznaje, Nenad i Dejan vraćali su se u ponedeljak ujutro sa seoske slave u Inđiji u Batajnicu. Oko 5.20 sati, na deonici starog novosadskog puta kod vojnog aerodroma u Batajnici, vozač je izgubio kontrolu na "golfom 7" i nakon jedne krivine sleteo s kolovoza. Pretpostavlja se da se automobil kretao brzinom od najmanje 150 kilometara na čas!

Rekonstrukcija

1. "Golf"u kom su se nalazila braća kretao se velikom brzinom putem Nova Pazova - Batajnica 2. Na izlasku iz krivine vozač izgubio kontrolu, auto sleteo sa puta u levu stranu 3. Nakon izletanja auto udara u bedem u kanalu i kao da je na kaskadi preleto je deo i udario u drvo 4. Od siline udarca automobil se prepolovio, prednji deo je sa vozačem i suvozačem odleteo do drugog drveta i tu su tela ispala 5. Razdaljina između prednjeg i zadnjeg dela vozila bila je oko 30 metara

- Prizor na mestu nesreće bio je stravičan. Na sve strane nalazili se se delovi prepolovljenog automobila i stvari koje su ispale iz njega. Nažalost, vozač i suvozač preminuli su odmah. U blizini olupine pronašli smo i dve flašice votke, pa se sumnja da je vozač bio pod dejstvom alkohola, a da li je bio pijan, biće utvrđeno na Institutu za sudsku medicinu na obdukciji - kaže sagovornik Kurira blizak istrazi i dodaje:

- Auto je nakon sletanja s puta udario u bedem i bukvalno preleteo jedan zemljani deo, pa udario u drvo pored puta. Od siline udarca automobil se prepolovio! Zadnji deo vozila odleteo je levo, dok je prednji zajedno sa vozačem i suvozačem nastavio putanju do drugog drveta. Tu su ispala tela. Jedno je pronađeno u kanalu, a drugo na putu, dok je prednji deo vozila, kao i zadnji, odleteo na levu stranu. Razdaljina između prednjeg i zadnjeg dela vozila bila je oko 30 metara - objasnio je izvor Kurira.

Naš sagovornik kaže da se vozilo najverovatnije kretalo velikom brzinom s obzirom na to koliko su automobil, ali i stabla bili oštećeni. - Zasad se ne zna kojom brzinom su se kretali, to će utvrditi veštaci, ali se veruje da su išli preko 150 kilometara na sat. Pretpostavlja se da je automobilom upravljao Dejan - objasnio je naš sagovornik.

Još jedna tragedija

Braća stradala i kod Umke

Braća Aleksandar Penezić (32) i Miloš Petrović (22) poginuli su pre mesec dana kad su se, vraćajući se s posla, zakucali automobilom BMW u betonsku banderu kod Umke. Aleksandar je upravljao BMW, a Miloš je bio na mestu suvozača kad su sleteli s puta i udarili u betonsku banderu. Od siline udarca jedan mladić je ispao iz auta i nađen je prekoputa smrskanog vozila, dok su drugog vatrogasci izvukli iz olupine.

Majka nastradale braće nije želela juče da razgovara, ali kako smo saznali, Nenad i Dejan su se najverovatnije kobnog jutra vraćali iz Inđije, gde je bila slava. - Verovatno su bili u provodu u Inđiji, tamo je bila seoska slava. Ko zna, možda su i popili. Dejan je voleo brzo da vozi...

Eto, sada ga je ta vožnja koštala života njega, ali nažalost, i njegovog brata - priča jedna od komšinica Pavičića. Ona dodaje da je Dejan radio jedno vreme u Dubaiju. - Bio je tamo na privremenom radu. Nenad je ovde bio s majkom, otac im je preminuo od raka... Strašno. Dejan je iza sebe ostavio troje male dece - priča potresena komšinica.

(Kurir.rs/Jelena Rafailović/ foto:Jelena Rafailović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track