Najnovije vesti

Automobil člana Udruženja

CARGO OBJAVIO SNIMAK! Prepoznajete li nasilnika koji je ZAPALIO AUTO pred kućom u kojoj živi petoro dece

Crna Hronika

Automobil člana Udruženja CarGo P.S. zapaljen je sinoć oko 22 sata u dvorištu njegove porodične kuće u Velikom mokrom lugu, a tim povodom CarGo je održao konferenciju na kojoj je prikazan snimak sa nadzorne kamere na kojem se jasno vidi muškarac koji je benzinom polio automobil. 

Sinoć se desilo nešto užasno. U kući se u tom trenutku naš član nalazio sa svojom porodicom. U toj kući bilo je petoro male dece. Na sreću niko nije povređen od njih, ali su svi užasnuti i uplašeni“, rekao je predsednik Udruženja CarGo Aleksandar Vučić.

foto: Printscreen

Vučić je istakao da ovo nije prvi napad na članove CarGo i ugrožavanje njihovih života, ali da nadležne insitucije nisu reagovale na CarGo prijave što je očigledno nasilnicima dalo za pravo da ne biraju sredstva.

Dokle više? Da li su članovi CarGo građani drugog reda? Jel oni nemaju porodice koje hrane, prijatelje kojima pomažu, porez koji plaćaju u svojoj zemlji?“, upitao je Vučić.

foto: CarGo

Direktor CarGo kompanije Vuk Guberinić je dodao da je ovakav nemili događaj rezultat atmosfere u kojoj su napadi neprekidni, a pretnje kompaniji CarGo, Udruženju CarGo i njegovim članovima svakodnevne.

Više puta smo rekli da će progon, dovesti do još nečeg goreg. Nikada nismo ni sanjali da može da bude ovoliko gore“, istakao je Guberinić i dodao da nadležni moraju da reaguju.

foto: Printscreen

Moraju da reaguju i policija i tužilaštvo i sud. Institucije moraju da zaštite svoje građane. Na naše prijave se do sada nije reagovalo. Nadležni su ih ignorisali. Ignorisali su i kada su naše članove tukli, pretili da će ih baciti sa mosta, namerno udarali automobilima, jurili, a o verbalnom nasilju da i ne govorimo“, kazao je Guberinić i dodao da će o svemu  upoznati domaće i međunarodne institucije.

Aleksandar Vučić je zahvalio vatrogascima koji su brzo stigli na lice mesta i ugasili požar, kao i policiji koja je brzo stigla na uviđaj.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...