OPTUŽEN ČOBANIN: Sumnjiči se da je obljubio šestogodišnjeg dečaka!
Foto: Ana Paunković

VIŠE TUŽILAŠTVO U BEOGRADU

OPTUŽEN ČOBANIN: Sumnjiči se da je obljubio šestogodišnjeg dečaka!

Crna Hronika -

Aleksandar P. (53) iz Padinske Skele koji je uhapšen u martu zbog sumnje da je seksualno zlostavljao šestogodišnjeg dečaka optužen ja za obljubu nad detetom. Portparol Višeg tužilaštva u Beogradu Irena Bjeloš, potvrdila je za Kurir da je optužnica dostavljena Višem sudu u Beogradu kao i da se čeka njeno potvrđivanje, kao i odluka o pritvoru.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, sumnja se da je Aleksandar P. inače čobanin, namamio dečaka s čijom porodicom živi u istom dvorištu, u svoju sobu. Iz kandži pedofila, dete je spasila majka koja je uletela u sobu i navodno zatekla kako go leži preko njenog sina.

- Prestravljena žena je spasila sina iz ruku manijaka, pozvala je policiju a Aleksandar P. je žiletom sebi prerezao vene, ali se nije teško povredio i posle ukazane pomoći određen mu je pritvor - podseća izvor Kurira.

Sagovornici Kurira ispričali su tada da je majka primetila da dečaka nema, a da je onda čula kako dete moli "nemoj čika Sale".

- Tada je uletela u sobu i zatekla jeziv prizor - ispričale su komšije tada koje su navele i da je Aleksandar P. radio u jednoj firmi, ali i da je za novac čuvao ovde.

(Kurir.rs/J. Spasić/foto Ana Paunković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track